__AZiZE_tuL_Kübra__Site Yöneticisi Kayıt: Nov 15, 2006 Nereden: ALmanya Mesajlar: 37621 Haftalık Puan: 39
Cennet Gülü... Tarih: Prş May 17, 2007 11:56 am
cennet gülü...
bir sevda mevsiminde ektim ben seni
gözyaşlarımla büyüttüm ben seni
alemler efendisine vereceğim ben seni
bakmaya kıyamadığım cennet gülü...
ne güzel hep sevdalarda yaşarsın
yalnızca en sevgili için kokarsın
umutla yeşerir aşk ile açarsın
koklamaya kıyamadığım cennet gülü...
işte bu sol yanım hep hasretle yanar
akar kanlı gözyaşım seni al renge boyar
kimbilir beklediğin bu kaçıncı bahar
sevmeye kıyamadığım cennet gülü...
hasreti simgelersin gönüllerde
aşk için fedakarlığı anlatırsın renginle
hadi ne olur aç benimde gönlümde
koparmaya kıyamadığım cennet gülü...
bir cennet gülüdür sevdam...koklanmayacak kadar narin,koparılmayacak kadar güzel ve kanayacak kadar kırmızıdır...
bu benim yazdığım bir şiirdi...gönüllerinize....
kardeşçe yaşamak uğruna ne varsa...
bazen acaba gerçekten ben benmiyim diye soruyorum kendime niyemi dersiniz
çünkü müslümanız ve bizden beklenen çok şey var.fıtratımız çok güzeldir.ama bu fıtrattan uzaklaştıkça benliğimizden de uzaklaşıyoruz.sapıyoruz çıkmaz sokaklara .bazende üç kuruşluk dünya için sayısız gözyaşı dökebiliyoruz acaba böylemi olması gerekirdi yoksa bu gözyaşlarının allah için mi akması gerekirdi
aynaya baktığımızda ne görebiliyoruz sadece kuru bir saçmı yoksa boşa bakan gözlermi
yada maskeye bürünmüş yüzümüzmü böylemi olması gerekirdi yoksa aynaya baktığımızda her biri allahı anlatan gözlerimizimi daha ne bekliyorsun şükretsene diyen yüzümüzü her bir teli ayrı bir mucize olan saçımızımı görmemiz gerekirdi
eğer ben ,ben olsaydım hep tebessüm ederdim hayata,dünyanın her zerresinde hakkı görürürdüm,bir müslüman kardeşim ağladığında benim bağrım taş kesilmeliydi,bir müslüman kardeşimin yardıma ihtiyacı olduğunda en öne ben atılmalıydım,her zaman ben değil biz demeliydim,dua ederken rabbime öyle bir yalvarmalıydımki takatım kesilmeliydi,gözlerim uyuduğunda kalbim uyumamalıdı;seherde kuşlarla güneşle doğayla birlikte allahı zikretmeliyim,gece olduğunda tıpkı sevgiliye gidecekmiş gibi heyecanla teheccüde kalkmalıyım,düzenli namazda iken göz pınarlarımın yanından bir damlada olsa yaş süzülmeli. en uzun süre yaşayan osmanlı padişahı net framework yüklenmiyor yaslı gülüşmeler yapmacık gülüşler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız