|
| divane20: onu görmedim bende genlde telden aktif görunuyorum |
| emre1314: Karrtal gitmiş |
| divane20: merahaba abi hayırlşı akşamlar hoşgeldin sen konuşmayınca bizde hurmeten sesimizi çıkarmuyoruz |
| emre1314: Merhaba kardeşler Üsküdarın Selamsız mahallesindenmi geldiniz? |
| divane20: sende ablazcım görşz |
| nur06: görüşmek üzere bitanem |
| nur06: a.e.o. |
| nur06: ben kaçım şimdilik |
| nur06: olursan ararsın o zaman |
| divane20: bilmem |
| divane20: tamm abla zaten sayfayı değişince kızıyor |
| nur06: 11 den sonra burda olma ihtimalin var mı |
| divane20: ben mecvburum yoksa klavyeyı kıracak arada bide alkış tutuyor eşlık etmnde şart yani |
| nur06: canım bana müsade...işim var..şimdilik kalksam iyi olacak |
| divane20: yanii |
nur06: neyse ben izlemesem olur demi  |
| divane20: ben onu izliyorum nağapım |
nur06: eee bizdemi pepe izleyecez şimdi  |
| divane20: [URL] |
| divane20: iyim çok şükr mısafirler falan uğraşıyorz işte şimdi yeğnimle pepe izliyorz ağlamasın diye |
| divane20: evet |
| nur06: nasılsın bitanem arayamadım bugün..fırsatım olmadı |
| nur06: ben burdayım artık |
nur06:  |
| divane20: aleykm slm kımleri göruyorm |
| nur06: s.a hayırlı akşamlar divanemm |
| tevbedar: hamd olsun canım sen nasılsın |
| divane20: sesin cikmiyor |
| divane20: alykum slm abla nasilsin |
| tevbedar: aleyküm selam |
| aysegdk: SELAMÜN ALEYKUM |
| divane20: alykum slm h.gnz |
| hudelfa15: selamun aleykum |
divane20: eevt bizde yatalımı kardeşim yoksa yine sabahlıyacakmıyız sana göre hava hoşda bana yazıkoluyor |
| safsofi: abla kimse kalmadi sitede biz gelene kadsr |
| safsofi: bu arada selamun aleykum |
| safsofi: divane yemek yiyor telefondan bilgisayardan haberi yok ablamin abiler ilahi orga giriyor cikis yapmada cikiyor |
| divane20: ben fc değildim ya v bnm tlfonm ayarlı kendiğinden giriyor misafir var beraber yemk yiyorduk |
| kartal33: sanada iyi geceler |
| emre1314: Hayırlı geceler Allaha emanet olun |
| kartal33: demin divane facedeydi gelmemiş daha oradan |
| emre1314: Bu Divane ile Nur06 herhalde başka linkten konuşuyorlar veya dut yemiş bülbül gibi suskunlaşmışlar |
| kartal33: aleyküm esselam |
| emre1314: Selamunaleyküm kanki kardeşler |
| tevbedar: uveys ordamısın kardeş |
| tevbedar: İSLAM ı doya doya yaşamaktır. Aşk; Sadece kuru bi sevgi yada sonu belli bir macera hevesi değildir, CANAN la bir CAN olmaktır, onu hergün daha fazla sevmektir, ALLAH için sevmektir. Aşk; sadece seni seviyorum demek değil Ve Allah yolunda daha bir çok şey... |
| tevbedar: Allah ve Rasulunun adı anılınca göz yaşı dökmektir Allah a kul, Habibine layıkıyla ümmet olmaktır Yardıma muhtaç birisine yardım etmek, bir açı doyurmaktır İnsanlara iyiliği tavsiye etmek,kötülüklere karşı uyarmaktır Yoldaki bi taşı kenara koymaktır İnsanlara yardım etmek enazından güleryüzlü olmaktır Helal kazanıp helal yemektir |
| tevbedar: Hz.Mevlana nın nefesidir, sema sıdır, Gel demesidir Çöllere düşen Mecnun un gözlerinin dağlanmasıdır Bülbülün güle ötüşü, ölen sahibin başında bekleyen attır Ezan-ı Muhammed-i okununca felaha,kurtuluşa,nama za koşmaktır Kur'an-ı Kerim okununca anlamasan bile onu kalbinde hissetmektir Bir Allah Dostunun yüzüne bakıp Allah ı hatırlamaktır Gönülden gelen bir Kelime-i Şehadettir |
| tevbedar: Hz.Muhammed söylüyorsa doğrudur diyen Hz.Ebubekr in sadakatidir Hz.Ömer in adaleti bile hayran bırakan adilliğidir Hz.Osman ın şeytanı bile utandıran hayasıdır, edebidir Hz.Ali nin cesaretidir, ilmidir Hz.Hüseyin in haksızlığa karşı yürümesidir, şehadetidir Sahabenin ve Ehli Beyt in yaşayışıdır Hz.Yunus un cenneti istemeyip Allah a "Bana Seni gerek Seni" demesidir |
| tevbedar: az kalssaydın ablaam |
| Sohbet arşivi >> |