Dünya Sıralaması
ilahi.org :: Başlığı Görüntüle - ibret dolu hikaye: allah demek!!!:::..
ibrahim_i Çalışkan Üye Kayıt: Dec 01, 2006 Nereden: afyonkarahisar Mesajlar: 42Haftalık Puan: 0
Ibret Dolu Hikaye: Allah Demek!!!:::.. Tarih: Cum Oca 26, 2007 2:18 am
ALLAH DEMEK
Fakir bir genç, padişahın kızına aşık olmuş. Bu ümitsiz sevdasını gidip meşhur dervişine anlatarak yardım
dilemiş. Derviş: “Evlâdım, şehrin girişinde tam yol ağzında otur, kim ne derse desin sadece ‘Allah’ diye cevap
ver.” demiş.
Fakir genç, denileni yapmış. Günlerce, aylarca şehrin girişinde başka hiçbir kelime konuşmadan “Allah”
demiş. Derviş, yiyeceğini, içeceğini her gün getiriyormuş. Zamanla “Allah” diyen genç halk arasında meşhur
olmaya başlamış. Nihayet bir gün padişah da genci merak etmiş. Dervişten, genç hakkında bilgi istemiş.
Derviş, gencin devrin büyüklerinden olduğunu söylemiş. Padişah, kalkıp genci ziyarete gitmiş. “Kimsin?
Derdin ne? Ne istersin?” demiş ise de, genç, padişaha karşı da “Allah” demekten vazgeçmemiş. Başka tek
kelime konuşmamış.
Derviş akşam gencin yanına gelmiş. “Padişah sana “Kızımı vereyim” diyene kadar, sen ondan sakın ola ki
bir istekte bulunma!” diye tembihte bulunmuş. Nihayet bir gün padişah gelip: “Ne istiyorsun, istiyorsan seni
kızımla evlendireyim.” deyince, genç, dervişin şaşkın bakışları altında “Yok” demiş. Artık onu da istemiyorum.
Ben başka birisinin hatırı için Allah dedim, Allah devrin padişahını ayağıma getirip, benim gibi miskin bir gence
kendi kızını teklif ettirdi. Eğer Onun hatırı için Allah deseydim kim bilir ne olurdu? Ben bundan böyle Ondan
başkasını anmıyor, ondan başkasını istemiyorum.”
yüce allah kur an ı niçin göndermiştir yüce allah kuranı niçin göndermiştir maupassant hikaye örnekleri
by_mostar Moderatör Kayıt: Nov 10, 2006 Nereden: @_ankara_@ Mesajlar: 3152Haftalık Puan: 0
Tarih: Cum Oca 26, 2007 8:36 am
Allah razı olsun kardeş...
emeğine sağlık güzel bir kıssa...
_________________ Ben Beni Biraktigim Zaman Sen Beni Birakma YaRab!
89/3 antakyaaa
__AZiZE_tuL_Kübra__ Site Yöneticisi Kayıt: Nov 15, 2006 Nereden: ALmanya Mesajlar: 37621Haftalık Puan: 39
Tarih: Cum Oca 26, 2007 9:01 am
el emeginize saglik
daima bekleriz paylasimlarinizi
dualarla
Tarih: Pzr May 27, 2007 12:06 am
Ondan
başkasını anmıyor, ondan başkasını istemiyorum
biz neyi feda ettik acaba?
Tarih: Prş Mar 20, 2008 11:36 pm
rabbim ne kadar yücesin!...allah razı olsun kardeşim.emeğine sağlık
_________________ gecenin en karanlık anı sabaha en yakın olanıdır....
sagocu Azimli Üye Kayıt: Apr 04, 2008 Mesajlar: 29Haftalık Puan: 0
Tarih: Cum Nis 04, 2008 11:05 am
güsel paylasımdı allah razı olsun saol
ayseli Geçerken Uğramış Kayıt: Jun 25, 2008 Mesajlar: 1Haftalık Puan: 0
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 9:58 am
çok etkileyici bir yazı bizimle paylaştığınız için çok saolun.....
bediscan Mega Paylaşımcı Kayıt: Apr 09, 2008 Nereden: ANKARA Mesajlar: 1716Haftalık Puan: 0
Tarih: Çrş Hzr 25, 2008 11:14 am
çok GÜZEL bir yazı paylaşıMınız için çok saolun.....
Tarih: Pts Tem 14, 2008 10:25 pm
süper allah razı olsunnn
beyannn Mega Paylaşımcı Kayıt: Jul 03, 2008 Mesajlar: 952Haftalık Puan: 0
Tarih: Pts Tem 14, 2008 11:06 pm
gzel paylaşım ALLAH razı olsun...
_________________ bir gelişle gel
bir gülüşle gel
güle düşde gel
hayalde gel
düşde gel
gomm Çalışkan Üye Kayıt: Jul 07, 2008 Mesajlar: 94Haftalık Puan: 0
Tarih: Sal Tem 15, 2008 12:37 am
ALLAH razı olsun hemşerim çok güzel bir paylaşım
_________________ Allah (C.C.) yolu rahmet
Diğer yollar zulmet
Çeker isen zahmet
Sabırdadır selamet
iklil Mega Paylaşımcı Kayıt: Jun 30, 2008 Mesajlar: 1458Haftalık Puan: 0
Tarih: Sal Tem 15, 2008 9:39 pm
allah razı olsun kardeşim etkileyici bir paylaşım tşk selam ve dua ile inş.
fyse Geçerken Uğramış Kayıt: Aug 03, 2008 Mesajlar: 1Haftalık Puan: 0
Tarih: Cmt Ağu 02, 2008 11:55 pm
tsk cok guzel yazi vede anlamli...
mekkeye_medineye Moderatör Kayıt: Apr 26, 2008 Nereden: Almanya Mesajlar: 12211Haftalık Puan: 22
Tarih: Pzr Ağu 03, 2008 12:04 am
El emegine saglik gurban!
ugur_89 Geçerken Uğramış Kayıt: Aug 03, 2008 Mesajlar: 1Haftalık Puan: 0
Tarih: Pzr Ağu 03, 2008 6:42 pm
bence her şeyi allah rızası için yapmalıyız.çok güzel bi hikaye burda çok güzel anlatılmış tşşkrlr
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu konuya ait etiketler : ibret , dolu , hikaye , allah , demek , ibret dolu hikayeler , dolu hikaye , doluhikaye , hikaye ne demek , ibret ne demek , aslanin ibret görüntüleri , wwwdolu hikaye com , ibretdolu hikayeler , doluhikayecom , ibret hikayeler , www dolu hikayecom , evliyalarin ibretlik hayat hikayeleri , ibret istiyorsan ölüm yeter , ibretlik ne demek , ibret hikaye , güzel dolu hikayeler , evliyalarin ibretlik hayat hikayeleri , ibret istiyorsan ölüm yeter , wwwdolu hikaye com , ibret hikaye ,
BENZER KONULAR (Etiketleriyle) allah niçin vahiy göndermistir , allah niçin vahiy gondermistir , ibretli olaylar , allah diyen aslan , yunus emreallah askina olan siir , allahin sifatlari , ibretli resimler , allahin zati ve subuti sifatlari , ibret resimler , allah doslari ,
ilginç hikayeler allahın mucizeleri allahın isimleri ve anlamları ibret dolu hikayeler irritable bowel sendrom television harmful "içtimai doktrini" ne demek anadoluda kalkolitik çağ
Nukro2 tarafından düzenlenmiştir. © 2008
Nukro2 Teması - Nukro2 tarafından hazırlanmıştır. © 2008
Tasarım&Güvenlik: Nukro2