Dünya Sıralaması
ilahi.org :: Başlığı Görüntüle - Sedat Uçan-Senin Aşkın ([blank] Albüm)
Nukro Site Yöneticisi Kayıt: Mar 26, 2006 Nereden: Ankara Mesajlar: 529Haftalık Puan: 0
Sedat Uçan-Senin Aşkın ([blank] Albüm) Tarih: Çrş Tem 26, 2006 9:45 am
kaldırılmıştır...
hakkınızı helal edin
sanatçıya destek için lütfen albümü satın alınız...
korsana hayır
_________________Söz, Ağızdan Çıkmadan Önce İnsanın Esiridir;
Ağızdan Çıktıktan Sonra İnsan Sözünün Esiri Olur...
esir53 Geçerken Uğramış Kayıt: Jul 06, 2008 Mesajlar: 1Haftalık Puan: 0
Tarih: Pzr Tem 06, 2008 11:39 am
ben hakkımı helal etmiyorum siteye giriş için üye olmak zorunda kaldım sırf albumun örneğine bakmak için ama kaldırılmış yazısı var
mjuy Acemi Kayıt: Jul 17, 2008 Mesajlar: 2Haftalık Puan: 0
Tarih: Prş Tem 17, 2008 8:28 pm
esir53 demiş ki: ben hakkımı helal etmiyorum siteye giriş için üye olmak zorunda kaldım sırf albumun örneğine bakmak için ama kaldırılmış yazısı var
nber len
mjuy Acemi Kayıt: Jul 17, 2008 Mesajlar: 2Haftalık Puan: 0
Tarih: Prş Tem 17, 2008 8:29 pm
neber yağğğğğğğğğğğğ:::::::::::::.:...
yemre Geçerken Uğramış Kayıt: Jul 21, 2008 Mesajlar: 1Haftalık Puan: 0
Tarih: Pts Tem 21, 2008 2:39 pm
emeğine sağlık
oesin Geçerken Uğramış Kayıt: Apr 14, 2009 Mesajlar: 1Haftalık Puan: 0
Tarih: Sal Nis 14, 2009 1:25 pm
bende hakkımı helal etmiyorum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu konuya ait etiketler : sedat , uçan , senin , askin , blank , albüm , sedat uçan , sedat ucan albumleri , sedat uçan albümleri , sedat uçar ilahileri , sedatucan , sedat uçan senin askin , sedat uçan albüm , sedat ucan tum ilahi albumleri , sedat uçan tüm albümleri , sedat uçan full albümleri , sedat uçan yeni albüm , sedat ucan askindandir askindandir ilahisi , sedat uçan full album , sedat ucan tum albumleri , sedat uçar video , sedat in yeni klibi , askin full albüm , senin askin sedat uçan video , sedad uçar ilahileri , sedat ucan senin askin album ,
BENZER KONULAR (Etiketleriyle) sedat uçan , sedat uçan yüceler yücesi , sedat ucan ilahi sözleri , sedat ucan ilahi sozleri , sedat ucan ilahi sozleri , sedat ucan medinenin yollarina , ilahi sedat uçan , sedat ucan , ilahiler sedat ucan , sedat ucan yuceler yucesi ,
Nukro2 tarafından düzenlenmiştir. © 2008
Nukro2 Teması - Nukro2 tarafından hazırlanmıştır. © 2008
Tasarım&Güvenlik: Nukro2