Mini Sohbet
arsultans: sağlık olsun bizlerde iyiyiz hamdolsun uğraşıp duruyoruz işte gördüğün gibi...özeletme kendini gel sitare-M: siz nasilsinizsitare-M: sorma validem cok kalamiyorum evde. ama firsat girdikce girip bakiyorum konulara.arsultans: ooo aleykümselam sitarem hoşgeldin nerelerdeydin yahu valla özledik seni:)sitare-M: selamun aleykum hayirli geceleryolcu65: [URL ]yolcu65: [URL ]arsultans: ooo maşallah ,iyi eğlendiniz mi bari..:)divane20: alykum slm hayirli aksamlqr yoldayiz eve donuyorzarsultans: selamünaleyküm,hayırl ı akşamlar..arsultans: Rasûlüm) de ki eğer siz Allah'ı seviyorsanız hemen bana uyun ki, Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın" (Al-i İmran 31. Ayet)arsultans: [URL ]arsultans: Alllah'a emanet sevgili Nur...nur06: ablacım benim çıkmam lazım şimdi.. bana müsade...bilgisayar çocuklara lazımmış...ödev yapacaklar...görüşmek üzere...Rabbime emanet olnur06: ve aleyna aleyküm selam ablacım...sanada hayırlı günlerarsultans: selamünaleyküm,hayırl ı ve bol ihlaslı günler...nur06: divanemmm hiç sesin sedan çıkmıyor bugünnur06: divanemmm müsait misin...hani başın kalabalık degilse arayım ben seni nur06: s.a divanemtevbedar: hoş gördümdivane20: alykum slm abla h.gtevbedar: selamün aleykümtevbedar: gençlik bayramın kutlu olsuntevbedar: pazar günü yat ne kalktıntevbedar: oo günaydın kürşatarsultans: bilmem sabah uykusu aslında iyi değil diye biliyorum Peygamber Efendimizin sözü olsa gerek...divane20: sagol abla daha evdeyim gozume ilac damlattim onu bekliyom ise gidecm.simdide sen niye uyumuyyonyaarsultans: aleykümselam canım ,hayırlı sabahlar,kolay gelsin..divane20: slm hayirli sabhlar ablaarsultans: Her gün yalnız namazdan namaza uyanayım;Bir dilim kuru ekmek; acı suya banayım;Ve tekrar uyuyayım ve kalkayım ezanla!Yaşayadursun insan, hayat dediği zanla...arsultans: Ya ALLAH ya Bismillah, çekiyorken Abdullah,Aniden kuvvet gelir, dirence sübhanALLAH...divane20: sende abla gorsz ins. dua et olurmudivane20: balidem.zengin kalkisi yapti ve hemn cikti:) divane20: zaten acilsada oynamm.sevmiyom oyunuarsultans: haydi çıkalım artık gerçekten geç oldu Alalh rahatlık,sağlık,afiye t ve bol ihlas nasip etsin ,Allah'a emanet olun canlar...metcoglu: ne oyunu hayırdır arsultans: boşver açılmasın zaten bende birşey anlamadım...divane20: bu acilmadiyaarsultans: ve aleykümselam canım hoşgeldin bende diyorum ki Kürşat ne kadar sabırlı hiç cevap vermiyor meğerse şarjzı bitmiş:Dıdivane20: alykm.slm.tekarar:) harsultans: [URL ]divane20: ben bu bilgisayr oyunlarini devmiyormya bi ara cift ligim vardi metcoglu: tekrar selamun aleykum şarj bitti de arsultans: [URL ]arsultans: baykuş olamayacağımıza göre ya bülbül yada kanarya oluruz demi ya erkek olsaydık baykuş olmaya elverişli olurduk tıpkı Kürşat gibi..:Ddivane20: kimn abla bnmidivane20: yaa bizdende ne bul bul olur ama arsultans: aniamsyon oyun oynamk istiyorum bildiğiniz bir oyun varmı ?..arsultans: evet bizler bülbül Kürşat ise bir baykuş metcoglu: gece kuşları Sohbet arşivi >>
Üyeler sohbet edebilir.Lütfen Giriş Yapın ya da Üye Olun
ilahi.org :: Başlığı Görüntüle - Islandi seccadem gözyaslarimla...
__AZiZE_tuL_Kübra__ Site Yöneticisi Kayıt: Nov 15, 2006 Nereden: ALmanya Mesajlar: 38228Haftalık Puan: 0
Islandi Seccadem Gözyaslarimla... Tarih: Pzr Oca 07, 2007 2:28 am
islandi seccadem gözyaslarimla
Alnımı secdeye vurdum ağladım
Bu aciz canımı Hakka adadım
Dünya yalan imiş er geç anladım
Islandı seccadem gözyaşlarımla...
Rukum Mevlayadır secdem Mevlaya
Artık hevesim yok fani dünyaya
Secdede ağladım ben doya doya
Islandı seccadem gözyaşlarımla..
Serdim seccademi kızgın çöllere
Aktı gözyaşlarım döndü sellere
Derman olamadı bunca güllere
Mehmet SEYİTOĞLU / İslandı seccadem gözyaşlarımla..
Tarih: Pzr Oca 07, 2007 2:41 am
mevlam razı olsun
_________________ Bir mum başka bir mumu tutuşturmakla ışıgından hiç bir şey kaybetmez..
__AZiZE_tuL_Kübra__ Site Yöneticisi Kayıt: Nov 15, 2006 Nereden: ALmanya Mesajlar: 38228Haftalık Puan: 0
Tarih: Pzr Oca 07, 2007 8:25 pm
abdurahman bin avf demiş ki:
mevlam razı olsun
ecmain olsun ins.
Tarih: Pzr Oca 07, 2007 8:29 pm
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █.ılılılıllılılı. ◄ъկ_ოօรէﻪг ►.ılılılıllılılı.█ ▆ ▅ ▃ ▂
Tarih: Pts Oca 08, 2007 12:12 am
Tarih: Pts Oca 08, 2007 12:14 am
__AZiZE_tuL_Kübra__ demiş ki:
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █.ılılılıllılılı. ◄ъկ_ოօรէﻪг ►.ılılılıllılılı.█ ▆ ▅ ▃ ▂
Tarih: Prş Oca 18, 2007 1:58 am
_sarraf_06 demiş ki: __AZiZE_tuL_Kübra__ demiş ki:
..tesekkürler
Tarih: Sal May 06, 2008 3:58 pm
İNDİREMEDİM İNDİRMEK İÇİN ÜYE OLUN YAZIYODU OLDUM NASIL İNDİRECEĞİM
tekiin155 Acemi Kayıt: Apr 11, 2009 Mesajlar: 2Haftalık Puan: 0
Tarih: Cmt Nis 11, 2009 6:11 pm
TEŞEKKÜR EDERİM
tekiin155 Acemi Kayıt: Apr 11, 2009 Mesajlar: 2Haftalık Puan: 0
Tarih: Cmt Nis 11, 2009 6:34 pm
TEŞEKKÜR EDERİM
mecruhyurek Acemi Kayıt: Apr 15, 2009 Mesajlar: 3Haftalık Puan: 0
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 1:56 pm
ben bu ilahiyi çok seviyorum bu sitede de dinlemek istemiştim ama olmuyo nasıl dinleyecem
mekkeye_medineye Moderatör Kayıt: Apr 26, 2008 Nereden: Almanya Mesajlar: 12673Haftalık Puan: 0
Tarih: Çrş Nis 22, 2009 10:21 pm
emegine saglik güzeldi hacim
allah razi olsun
_________________Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki padişah olan Kanuni bu dünyadan eli boş gitmiştir.
Kanuni Sultan Süleyman
Tarih: Pzr Nis 26, 2009 11:03 pm
amiNNNN ecmain olsun in$:
dua ile
Tarih: Cmt May 23, 2009 5:05 pm
teşekkürler
ali_58 Acemi Kayıt: May 29, 2009 Mesajlar: 2Haftalık Puan: 0
Tarih: Cmt May 30, 2009 5:42 pm
emeğinize saglık Allah razı olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu konuya ait etiketler : islandi , seccadem , gözyaslarimla , islandi seccadem , islandi seccadem gozyaslarimla , islandi seccadem gözyaslarimla , islandi seccadem mp3 , islandi seccadem ilahisi , t , islandi seccadem sozleri , seccadem islandi gözyaslarimla ilahisi , islandi seccadem gözyaslarimla dinle , islandi seccadem indir , islandi seccadem gözyaslarimla mp3 , secde islandi gozyaslarimdan , secdede islandi , mehmet seyitoglu islandi seccadem ilahisini dinle , serdim seccademi kizgin collere , islandi seccadem gozyaslarimla ilahi sozu , islandi seccadem gözyaslarimla ilahi , islandi seccadem ilahisinin sozleri , islandi seccadem ilahi , ilahi islandi seccadem sözleri ,
4frixxlivemode donangdang.com 1 lil wayne me and my drank instrumental
Nukro2 tarafından düzenlenmiştir. © 2008
Nukro2 Teması - Nukro2 tarafından hazırlanmıştır. © 2008
Tasarım&Güvenlik: Nukro2