Hatay'da genç bir kadın, ilk hamileliğinde beyni bulunmayan ve genetik bozukluğu olan bir bebek dünyaya getirdi. Bebek kısa süre sonra öldü.
Hassa İlçesi'ne bağlı Ardıçlı Beldesi'nde yaşayan 21 yaşındaki D.S., hamileliğinin 7. ayında sancıları artınca, önceki gün Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hamileliği süresince hiç kontrole gitmediği öğrenilen D.S., hastanede erken doğum yaptı. Normal doğumla dünyaya gelen ve vücudunun boynuna kadar olan kısmı sağlıklı bir bebek vücuduna sahip olmasına rağmen beyni olmayan bebek, hastane görevlilerini şoke etti. Kulakları boyun hizasında, gözleri tenis topu büyüklüğünde olan bebeğin ağzı ve beyninin ise oluşmadığı belirlendi. Doğum sonrası kordon bağının kesilmesiyle birlikte ölen bebek, ailesinin otopsi yapılmasını istenmemesi üzerine toprağa verildi.
Kırıkhan Devlet Hastanesi'nde D.S.'nin doğumunu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Osman Albayrak, 10 yıldır Kırıkhan'da görev yaptığını ve buna benzer bebeklerin dünyaya geldiğine şahit olduğunu, ancak bu bebeğin çok daha anormal olduğunu söyledi. Albayrak, "Hasta benim kendi hastam değildi. Acilen hastaneye geldi ve doğumuna ben girdim. Bebek normal doğumla 7 aylık dünyaya geldi. Vücudunun boğazına kadar olan bölümü gayet normaldi ama kafa kısmı çok değişikti. Bu tür vakalar aslında sık sık her kadın doğum uzmanının karşılaştığı olaylar fakat bu bebeğin durumu biraz daha anormal.
Tıp dilinde anelsafali durumu olarak adlandırdığımız genetik bir bozukluğun sebep olduğu bir vakayla karşı karşıyayız. Oldukça sağlıklı görünen anne babanın bence genetik olarak araştırılması gerekir fakat Türkiye şartlarında genetik alanında araştırma yapmak ne yazık ki imkan yetersizliği nedeniyle çok zor" dedi.
Kırıkhan'da daha önce dört ayak üzerinde yürüyen, zeka geriliği bulunan ve aralarında ilkel bir dil konuşan Reşit ve Hatice Ulaş çiftinin 6 çocuğu araştırma konusu olmuştu.
bu videoda da hem bahsedilen bebeği hemde 4 ayak üstünde yürüyen aileyi görebilirsiniz
ne sansasyonel nede asperegas bir haberdir bu olay gerçektir sadece televizyonlarda yaygınlaştırılmasına izin verilmemiştir ayrıca tıp da bu şekil vakalar olabiliyor bunu tıp kendisi kabul ediyor ayrıca oraya eklenmiş linkini gösterdim izlersen anlarsın ne sansasyonel nede asperegas haber nitelikli olup olmadığını...
kardedeşim haberi izledim kendin diyorsun tıpta böyle şeyler olabiliyor diye demekki bunu bu kadar büyütmenin kıyamet alameti gibi sunmanın ne mantığı var
_________________ Hayallerle gerçekler yarışır, hayaller önde gider ama her zaman gerçekler kazanır...
mekiyeÇalışkan Üye Kayıt: Nov 24, 2006 Nereden: Trabzon Mesajlar: 86 Haftalık Puan: 0
Beyinleri Bulandırmak Tarih: Sal Arl 19, 2006 4:19 pm
Ben bu haberlere inanmıyorum. Buna benzer bir haber nette okumuştum. Sonra bu haberin yalan olduğu yazıldı. Bunların evrim teorisi ile alakalı bir çeşit oyun olduğunu düşünüyorum. Doğrusunu Allah bilir. Yaratıcmızın yaptıklarından tabiiki de sual sorulmaz. İlginç şeyler görmüyormuyuz. Arıların Allah yazısını petekte oluşturmaları gibi. Ama bu yazdıklarınız başka. Selametle.
arkadaşlar inanmak veya inanmamak siznle sınırlandırılmış bir olay ben oraya video linkinide ekledim youtubeye vermişler ve izledim şimdi izleyeincede diyeceksinizki burada sahte video var ben kendimce bilgisayrdan anlarım ve bu şekil videoda montaj olayı ancak ve ancak çok profosyonellerde olur ve olanlarda neden böyle birşeyle uğraşsınlarki aynı zamanda izleyince bu videoyu bir profosörün seminerinde veya konferansında izlettiğini göreceksiniz benden bu haber için bu kadar ben inandımki bu haberi burada yayınladım...
rosesMega Paylaşımcı Kayıt: Oct 30, 2006 Nereden: çanakkale Mesajlar: 602 Haftalık Puan: 0
Tarih: Çrş Arl 20, 2006 10:37 am
ben bu haberı tv de seyrettım cocugun boyle dogmasının nedenı anne karnında olusumunu tamamlayamamıs olmasıymıs
eger derslerde falan gorduysenız cocugun gelısımınde cocuk ne hallere gırıyor
organları sırayla gelıstıgı ıcın bu cocukta anne karnında olusumunu tamalayamamıs olabılır
bunun bır suru nedenıde olabılır annenın sıgara ıcmesı falan fılan
ama olmayacak sey degıldır
artık ınanıp ınanmamak sıze kalmıss
_________________ islamı öyle yaşaki
seni öldürmeye gelen
sende dirilsin....
arkadaslar bu gercek olabilir ben inanıyorum ama bu gercegi bu baslıkla sunmak yyanlıs diye düsünüyorum tıbbi acıdan zaten olabilir demişler bende roses arkadasım gbi anne karnındaki gelişiminden weya baska sebelerden dolayı olabilecegini düsünüyorum ... eger öle degilse rabbim wermiş kötü diyemez kıyametin ne zaman olacagınıda rabbim bilir ama bu bebegi gören ewrim teorisine inanlar iyice kendilerini inandırırla ben buna üzülüyorum ... allah razı olsun kardes
_________________ herşey olsun şu dünyada we olmasın sen olmayan dünyada SULTANIM!...
hifaMega Paylaşımcı Kayıt: Oct 26, 2006 Nereden: Fani Dünyadan Mesajlar: 657 Haftalık Puan: 0
Tarih: Cum Arl 22, 2006 7:22 pm
_BeYaZ_GüLüM_ demiş ki:
arkadaslar bu gercek olabilir ben inanıyorum ama bu gercegi bu baslıkla sunmak yyanlıs diye düsünüyorum tıbbi acıdan zaten olabilir demişler bende roses arkadasım gbi anne karnındaki gelişiminden weya baska sebelerden dolayı olabilecegini düsünüyorum ... eger öle degilse rabbim wermiş kötü diyemez kıyametin ne zaman olacagınıda rabbim bilir ama bu bebegi gören ewrim teorisine inanlar iyice kendilerini inandırırla ben buna üzülüyorum ... allah razı olsun kardes
allah bilir kiyametin ne zaman kopacagini...yorumlar yapiyosunuz,kimisi inaniyor kimisi inanmiyor...inansak da inanmasak da ne degisiyor..ben allaha inaniyorum...hersey olabilir...ama allah dilemistir bunu olmustur...allahim belki bu cifti böyle bir cezaya carptirdi eskiden yaptiklari biseyden yani bir günahtan dolayiii...her sey olabilir...
mekiyeÇalışkan Üye Kayıt: Nov 24, 2006 Nereden: Trabzon Mesajlar: 86 Haftalık Puan: 0
Cevap Tarih: Sal Arl 26, 2006 1:06 pm
beyaz gülüm kardeşe söylüyorum evrim teorisi ile alakalı ne demek istediğinizi açıklarsanız sevinirim.Selametle..
eger öle degilse rabbim wermiş kötü diyemez kıyametin ne zaman olacagınıda rabbim bilir ama bu bebegi gören ewrim teorisine inanlar iyice kendilerini inandırırla ben buna üzülüyorum ... allah razı olsun kardes
MEKİYE KARDESİM SEN BU KISMI Bİ OKU YUKARDAN ALINTI BU EGER HALA ANLAYMAZSAN O ZMAN ANLATIYIM SELAMETLE
_________________ herşey olsun şu dünyada we olmasın sen olmayan dünyada SULTANIM!...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız