divane20: çok şükür hatırlatan dostlarımz var kürşat
metcoglu: daldık dünya işlerine unuttuk herşeyi
divane20: evet
metcoglu: yarın recebin 13 mu
divane20: "Recebin onüçüncü gününün orucu, üç bin sene oruç gibidir. Ondördünün orucu, on bin sene gibidir. On beşinci gün ise onüçbin seneye denktir."
silsale: aleykümselam.
seven_unutmaz: selam aleyküm
silsale: aleykümselam
arsultans: selamünaleyküm,hayırl ı akşamlar...
safsofi: mrhb gosgeldin kardees
divane20: pek değil
tekniker01: mrb safsofi
tekniker01: anketleri seviyormusun
tekniker01: iiii saol
divane20: bu kadarı kafi bence
divane20: iyiz elhamdulillah siz nasılsınz
tekniker01: divane 20 isim
tekniker01: nasılsınız
divane20: a.s.
tekniker01: slm
kartal33: aleyküm esselam
arsultans: selamünallleyküm...
arsultans: Allah'a emanet ol benbiraz dinlebneyim..
arsultans: maalesef öyle bitanem ama kimilerine nasip olmuyor annem 40 yaşında öldü şu an annemden 17 yaş büyüğüm eşimden ise15 hayatın cilvesi bu olsa gerek..:(
divane20: biz buyiyene kadar siz kuculdinz
arsultans: görüşürüz inşallah ..
aysegdk: neyse ben cıkıyom görüşürüz
arsultans: eeee zamanında siz çocuklarda bizleri dinlemiyordunuz ,artık sıra bizde
divane20: ablacim.cok gecmis olsun hayirdir neyin var yine bakmiyon kendine degilmi. bu annelerde hic soz dinlemiyor boyle uzuyorlar bizi:(
arsultans: aminnnnn,Allah razı olsun verdiğine vereceğine binlerce şükür ve hamd olsun,şikayet yok:)
işin açıkcası şaşırdım yani evet bayan yok ama bu şekilde yapılan bir cemiyet doğrumu? yani anlayamadım ve gerçekten çok şaşırdım heralde aynı şekilde bayanlarda başka biyerde egleniyordur ama oda yanlış gibi efendimiz (sav) zamanında böyle yapıldıgını sanmıyorum
biri bana açıklaya bilirmi lütfen gerçekten merak ettigim için soruyorum çünkü bunu araştırıyorum evet tövbe almayı düşünüyorum çünkü ve bilmek istiyorum şimdiden tşekkür ederim...
dilagah sorun nerede?tabiki eğlence var eğlenecez ama erkekler kendi arasında bayanlar kendi arasında.hatta erkeklerle bayanların aynı odada oturması bile uygun değil.menzildekiler rasulullahın iinden şaşmazlar paeygamberin takipcileri.onlarda yanlış yok kesinlikle
tamam bunu anlıyorum ama genede nedense gönlüme yatmıyan bişey var sanki yani gerçekten ben menzil den dügün diyince sohbet olur falan diye bekliyordum ve hani görünce bunu şaşırdım genede çok teşekkür ederim açıklama için ben biraz daha araştırayım en iyisi .....
erkeklerle bayanların ayrı olduğunu değil sohbet olmadığını görüyorsun kardeşim.insan sürekli karşıdakinin hatasını ararmış.hata aramak değil sizinki biliyorum.onları araştırıpda anlayınca neden daha önce bağlanmadım buraya zamanımı aramakla geçirdim diyeceksin kurban.daha da yardımcı olabilirim istersen
allah razı olsun tabiki hata aramak degil olurmu hiç öyle şey ben kimim ki hata arayayım asla yok öyle bişey hani benim demek istedigim bi şey olacaksa hayatımda bağlı oldugum bunu araştırmak bilmek neye mensup oldugumu bilmek isterim anlamaya çalışıyorum açıklama için tekrar teşekkür ederim ......
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız