Dünya Sıralaması
ilahi.org :: Başlığı Görüntüle - güllere vurgunum
bir_kul Moderatör Kayıt: Aug 15, 2006 Nereden: เรtคภ๒ยl Mesajlar: 742Haftalık Puan: 0
Güllere Vurgunum Tarih: Sal Arl 12, 2006 8:44 pm
Güllere vurgunum güllere sevdalı,
Bana güller derin kırmızı güller verin
Kan rengi hüzünlü şehit edalı,
Güller ağlar bana bu derdi güller anlar
Bana güllerimi güllerimi verin
Gül yüzlü şehadet gülleri derin,
Gül kokulu yâre, yâre gönderin
Ölsem ölsem yine dirilsem derim,
Gün olur yaprağı düşer güllerin,
Bu can ten evinden çıkar giderim
Sevdam güle döner ben de gülerim,
gülle atma nedir?
__AZiZE_tuL_Kübra__ Site Yöneticisi Kayıt: Nov 15, 2006 Nereden: ALmanya Mesajlar: 37621Haftalık Puan: 39
Tarih: Sal Arl 12, 2006 9:05 pm
_BeYaZ_GüLüM_ Mega Paylaşımcı Kayıt: Apr 29, 2006 Nereden: ........ Mesajlar: 980Haftalık Puan: 0
Tarih: Sal Arl 12, 2006 9:27 pm
_________________ herşey olsun şu dünyada we olmasın sen olmayan dünyada SULTANIM!...
hifa Mega Paylaşımcı Kayıt: Oct 26, 2006 Nereden: Fani Dünyadan Mesajlar: 657Haftalık Puan: 0
Tarih: Sal Arl 12, 2006 10:04 pm
bunu güle sevdalı kardeşimde yazmıştı
Tarih: Sal Arl 12, 2006 10:10 pm
hifa demiş ki: bunu güle sevdalı kardeşimde yazmıştı
hımm bilmiyordum hakkınızı helal edin kardeşler
hifa Mega Paylaşımcı Kayıt: Oct 26, 2006 Nereden: Fani Dünyadan Mesajlar: 657Haftalık Puan: 0
Tarih: Sal Arl 12, 2006 10:14 pm
bir_kul demiş ki: hifa demiş ki: bunu güle sevdalı kardeşimde yazmıştı
şahsen ben çok seviyorum ..
Tarih: Sal Arl 12, 2006 10:14 pm
gulesevdali25 Moderatör Kayıt: Sep 18, 2006 Nereden: istanbul Mesajlar: 2626Haftalık Puan: 0
Tarih: Sal Arl 12, 2006 10:23 pm
bir_kul demiş ki: hifa demiş ki: bunu güle sevdalı kardeşimde yazmıştı
olsun kardeş..alıştık artık hep aynı şeylere zaten..bide sen paylaş ne olur ki..!!!
_________________ Hayallerle gerçekler yarışır, hayaller önde gider ama her zaman gerçekler kazanır...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu konuya ait etiketler : güllere , vurgunum , gullere vurgunum , guller aglar bana bu derdi , güllere vurgunum , güller aglar bana bu derdi güller anlar , bana gulleri verin ilahisi , güller aglar ilahisi , kirmizi gulunun siiri , ilahi gullere , gullere vurgunum siir , gullere vurgunum gullere , güller aglar bunu bu derdi güller anlar ilahisi , gullere vurgunum siiri , gullere vurgunu ilahi , gullere ilahisi , bu derdi guller anlar , bana kirmizi gülleri verin ilahi , bana gulleri verin ilahisi , güller vurgunum ilahi sözleri , ilahi bana güller derin kirmizi güller verin , vurgunum güllere ilahisi ,
BENZER KONULAR (Etiketleriyle) gullere vurgunum , güllere vurgunum , güllere vurgunum güllere sevdali ilahisi , güllere selam ilahisi , gullere vurgunum siir , gullere vurgunum gullere , gullere vurgunum siiri , güllere , güllere sevdali , güllere vurgunum güllere sevdali ilahisi ,
gullere vurgunum vur kadehi akor dogum gunu sarkısı
Nukro2 tarafından düzenlenmiştir. © 2008
Nukro2 Teması - Nukro2 tarafından hazırlanmıştır. © 2008
Tasarım&Güvenlik: Nukro2