Dünya Sıralaması
ilahi.org :: Başlığı Görüntüle - *????????????pusulayı kim icat etti?????????
by_mostar Moderatör Kayıt: Nov 10, 2006 Nereden: @_ankara_@ Mesajlar: 3152Haftalık Puan: 0
gunahkar Mega Paylaşımcı Kayıt: Sep 26, 2006 Mesajlar: 927Haftalık Puan: 0
Tarih: Çrş Ksm 29, 2006 10:52 pm
inan ben pusulayı icat etmedim sakın benden bilmeyin
by_mostar Moderatör Kayıt: Nov 10, 2006 Nereden: @_ankara_@ Mesajlar: 3152Haftalık Puan: 0
Tarih: Çrş Ksm 29, 2006 10:56 pm
:d :d :d
gulesevdali25 Moderatör Kayıt: Sep 18, 2006 Nereden: istanbul Mesajlar: 2626Haftalık Puan: 0
Tarih: Çrş Ksm 29, 2006 11:08 pm
gunahkar demiş ki: inan ben pusulayı icat etmedim sakın benden bilmeyin
ben başlığı görünce aynı şeyi diyecektim ama siz benden önce
davranmışsşnız ne diyim...
_________________ Hayallerle gerçekler yarışır, hayaller önde gider ama her zaman gerçekler kazanır...
Tarih: Çrş Ksm 29, 2006 11:10 pm
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu konuya ait etiketler : pusulayi , icat , etti , pusulayi kim icat etti , t , pusulayi icat etti , pusulayi kim icat etmistir , icat , pusulayi , pusulanin mucidi , pusulayi kim tarafinda icat edildi , pusulayi kim icat etmistir tarihi , pusulanin kesfi , pusulayi kimleri icat etti , pusulayi kim icad etti , pusulanin icat edildi ,
BENZER KONULAR (Etiketleriyle) pusulayi kim icat etti , türklerin icatlari , turklerin icatlari , kesfedilmeyen icatlar , ilginc icatlari , icatlar , 1900 2008 arasindaki icatlar , acemi icatlar , hasan kiliçatan seydam , pusulayi icat etti ,
ilçeyi kim yönetir ili kim yönetir pusulayi kim icat etti complications of circumcision mary wollstonecraft vindication women
Nukro2 tarafından düzenlenmiştir. © 2008
Nukro2 Teması - Nukro2 tarafından hazırlanmıştır. © 2008
Tasarım&Güvenlik: Nukro2