muhammedsalihMega Paylaşımcı Kayıt: Aug 25, 2006 Nereden: istanbul Mesajlar: 899 Haftalık Puan: 0
Dursun Temel E Sormus : Tarih: Pzr Ksm 19, 2006 2:03 am
TEMEL’DEN FIKRALAR
Atlar Karışıyor
Temel ile Dursun iki tane at almışlar. Fakat devamli karistiriyorlarmis. Hangisi kimin ati belli degil. O yüzden Temel in aklina parlak bir fikir gelmis ve atin bir tanesinin kuyrugunu kesmis. Dursun da ona inat o da diger atin kuyrugunu kesmis. Temel bu sefer atin bir tanesine boya ile isaret koymus. Dursun ona inat diger atin ayni yerine ayni boya ile isaret koymus. Temel bakmis böyle olmuyor, Dursuna :
- Dursun bak bu böyle olmayacak. En iyisu beyaz at benimki, siyah at da
seninki olsun...
Vesikalik
Temel bir gün Dursun a gidip,
- Dursun, senin makinen var bana 12 tane vesikalik gerekiyor çeker misin? demis.
Dursun da,
- Çekerim ama benim makine boydan çeker vesikalik nasil olacak. demis ve baslamislar düsünmeye. Sonunda Dursun unaklina birsey gelmis ve,
- Temel, sen sahile git kumu kaz içine gir omuzlarindan asagisi görünmesin böylece vesikalik olur.... tamam demis
Temel, Dursun makineyi almak için eve giderken o da sahile gitmis, 12 tane çukur kazmis. Dursun gelmis,
- Salak niye 12 tane çukur kazdin? Ben 12 tane makine getirmistim...
paylaşımın güzelde bence dini konuları paylaşsak bilmediklerimizi öğreniriz böle boş şeylerle vaktimizi harcamayalım vakit çok değerli inanın ömür kısa ahirete hazırlığımızı yapmamız lazım, islamdan ve fıkıhtan bir kelime öğretip paylaşandan ALLAH razı olsun selametle Allaha emanet
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız