Dünya Sıralaması
ilahi.org :: Başlığı Görüntüle - Medine'ye Varamadım
hudelfa15 Moderatör Kayıt: Aug 04, 2008 Nereden: ANKARA-PURSAKLAR Mesajlar: 4810Haftalık Puan: 0
Medine'ye Varamadım Tarih: Cmt Ksm 01, 2008 2:48 am
Medine'ye varamadım
Gül kokusun alamadım
Muhammede doyamadım
Yaralıyam yaralıyam
Kâbe'nin örtüsü kara
Açtı yüreğimde yara
Bulunmadı derdime çare
Yaralıyam yaralıyam
Hacerül esvedin taşı
Akıttı gözümden yaşı
Bulunmaz resülün eşi
Yaralıyam yaralıyam
Elimden tut kaldır beni
Ya vuslata erdir beni
Çok ağlattın güldür beni
Yaralıyım yaralıyım yaralı
Tarih: Sal Ksm 04, 2008 10:39 pm
Tarih: Çrş Ksm 05, 2008 1:24 am
ya vuslata erdir beni
Çok ağlattın güldür beni
Yaralıyım yaralıyım yaralı
insallah
onulden sevdiyim bir ilahi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu konuya ait etiketler : medineye , varamadim , medineye varamadim , medineyevaramadim , medine varamadim , varamadim , medineye varamadim gul , medineye varamadi , nedir neye varamadim ilahisi , medineye varamadim siir , medineye varamadim ilahisi , medineme varamadim ilahi , medineye varamadim siiri , medinevaramadim , varamadim ilahisi , medineye varamadim gul kokusun alamadim , medineye varamadim yaraliyam ilahisi , mediye ye varamadim ilahi szleri , medineye , medineye varamadim gul kokusun alamadim , medineye varamadim yaraliyam ilahisi , gül kokusun alamadim ilahi ,
Nukro2 tarafından düzenlenmiştir. © 2008
Nukro2 Teması - Nukro2 tarafından hazırlanmıştır. © 2008
Tasarım&Güvenlik: Nukro2