Bunu Okumadan Geçmeyin Sakın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Tarih: Cum Ksm 10, 2006 10:55 pm
deger li fd üyeleri hala aramızda kendini bilmez( arkadaş demekden haya ediyorum ama dicem )arkadaşlar bulunmakda bunun ne kadar doğru oldugunu bilmiyorum ama bunu yapmamız lazımdı kendisini ikaz etmeme ragmen colfırtınası diye bir vatandaş sürekli hoş olmayan msjlar yazıyor bu sadece bir örnek bunun gibi kendini bilmez çokkk insan var buda size ders olsun ya bu siteye uygun hareket edin yada burayı gerçekten hakedenlere bırakıp gidin burası sizin igrenç msjlarınızı kaldırabilecek kadar mideye sahıp bir site degil isterseniz bunun için kurulmuş siteler heralde vardır ..bunu yazıyo olmakdan haya ediyorum has kardeşlerimden özür dilerim ama bu olmalıydı isim bilerek verdim boyle bi davranışda bidaha bulunulmasın diye heralde ders olur olmazsada kendi hayasız ve edepsizligidir bu çağrıya kulak verin lütfenn tekrar ediyorum kendisini uyardıgım halde devam ettigi için boyle bişey yapmak aklıma geldi yoksa çok utanarak yazıyorum bunları kusuruma bakmayın rabbime emanet inş...allah gerçek kullarından olmayı nasip etsin nediyelim.. 111 ts kartal kurumsal
Haklısınız Nediyelim Tarih: Pts Oca 19, 2009 10:08 am
Haklısınız nediyelin bazı utanmazların yùzünde bizler lekeleniyoruz,kişi sınırları zorlamamalı şeriî sınırları aşmamalı ama kişinin niyeti ciddi ise o,ayrı birşey zaten niyeti ciddi olan kişi ve gerçekten güzel olan sofi hiç bir zaman argo kelime kullanmaz,ameller niyetlere göredir deniliyorya kişinin zikri neise fikride odur .hadi selametle
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız