Abii ya bu filimler hem yan yatmış bozuk müzik gürültülü bi şi anlaşılmıyor.
Zaten hayvanlardan korkarım ama uzaktan severim.
Hem bilmiyormusunuz böyle bozuk filmler bozuk müzikler beynin yanlış çalışması için bir tuzak. Siz hiç discovery kanaldan efsane avcılarını izlemediniz mi?. Müzik efsanelerini?
Bu tuzaklara düşümeyelim. Çoluk çocuğun beynine yazık değil mi?.
Moderatörler linkleri kontrol etmiyor mu ne?
Bi de kural koymuşsunuz yok efendim sitenin düzeni bozulyormuş ta bozuk karakterler ) #, _/\_ , kullanmayın diye siz önce kendi verdiğiniz linklere bakın İnş.. Valla benim beynim bozuldu bu linke bakarken kırdımysan admin , hakkını helal et. Beyin temizliği konusu da takıntım var da.
Allah yardımıcınız olsun siteyi pek incelemedim ama Allah bilir bunlardan ne kadar çok vardır.
kediseverUzman Üye Kayıt: Jun 25, 2006 Nereden: ankara- Mesajlar: 136 Haftalık Puan: 0
Tarih: Sal Hzr 27, 2006 10:34 am
pardon ama ben bu verdiğim linkte bi garip ifade ( gibi) bir şey görmüyorum ayrıca sen bul bulabiliyorsan daha güzelini de sitemiz renklensin ve de sitenin tamamını incelemden yorum yapman da çok yanlış ama yine de teşekkürler.
NukroSite Yöneticisi Kayıt: Mar 26, 2006 Nereden: Ankara Mesajlar: 529 Haftalık Puan: 0
Nukro UYARI Tarih: Sal Hzr 27, 2006 12:45 pm
İnsan olarak sorunlarımız kalpte...
Heryerde sorun çıkarmaya çalışıyoruz,
tartışma ortamı oluşturmaya çalışıyoruz
Bir takım düzenleri bozmaya çalışıyoruz...
Şunu unutmayalım ki, her şey olacağına varır ve de varıyor zaten..
Öyleyse bu gurur niye?
Bu sorunlar niye?
Herşeye itiraz niye? ...
BIRAKALIM TARTIŞMAYI... TAMAM ADMİN OLARAK BİR TAKIM KURALLAR KOYDUM, AMA GENELDE UYULMUYOR... BU UYMAYANLAR İSTER KONUK İSTER MODERATOR İSTER NE OLURSA OLSUN SONUÇTA İNSAN İNSANOĞLU HEP KURALLARA UYMAMAK İSTER YAPISAL BİR ÖZELLİKTİR BU...
KURALLAR ASLINDA HERKES TARAFINDAN DÜŞÜNÜLEBİLECEK KURALLAR.. MESELA FORUMDA BAŞLIKLARDA İLGİNÇ KARAKTERLER KOYMAYARAK SİTE DÜZENİNİ BOZMAMAK GEREĞİNİ HERKES DÜŞÜNEBİLİR BENCE...
LÜTFEN SAYGI ÇERÇEVESİ İÇERİSİNDE PAYLAŞIMLARIMIZI SÜRDÜRELİM.... VARSA İSTEK, GÖRÜŞ YAZIN...
_________________ Söz, Ağızdan Çıkmadan Önce İnsanın Esiridir;
Ağızdan Çıktıktan Sonra İnsan Sözünün Esiri Olur...
kediseverUzman Üye Kayıt: Jun 25, 2006 Nereden: ankara- Mesajlar: 136 Haftalık Puan: 0
Tarih: Sal Hzr 27, 2006 12:48 pm
haklısın nukro her şey saygı çerçevesinde olmalı yoksa dünya çekilmez bir yer olur değil mi?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız