|
| divane20: safsofi evde misafir yokmu |
| xburakxx: orda olan varmı güzel kardeşler |
| xburakxx: slmaleykum |
| divane20: sende Alla a emat obi gorsz hayirli cumalar |
| yolcu65: kurban bn ciktim aeo kendine cok dikkat et sonra gorusuruz insallah |
| yolcu65: ne yapalim kurban insallah olur tatilde sart olmasi lazim ihtiyac |
| divane20: soyle bi ongunlugune batmndan uzak kalsaydim ne iyi olurdu |
yolcu65: kurban sana tatil yok sen memur gibisin ama yiilik tatilin yok  |
| divane20: banada bu yaz bi tatil cik saydi ne iyi olurdu |
yolcu65: heeee ya yola devem durmak yok  |
divane20: aynen oyle durmk yok yola devm.hem sen.cok.dinlendin  |
yolcu65: hamd olsun iyiyim cok yogunum yoruluyorum tatil bitti biliyorsun hizmete devam |
| divane20: alykm.slm abi iyim.cok.sukur sen nasilsin |
| yolcu65: slmn alykm kurban allah razi olsun cumlemizin insallah seninde mubarek olsun nasilsin |
| divane20: safsofi. yolcu abi cumaniz mubarek olsun |
| emre1314: Sizinde cumanız mübarek olsun |
| divane20: emre abi kartal abi hosgeldinz cumaniz mubarek olsun |
| tevbedar: hamd olsun canım sen nasılsın |
| divane20: nasilsin abla iyisin ins. |
| tevbedar: aleyküm selam sanada hayırlı sabahlar cuman mübarek olsun |
| divane20: selamun alykum.hayirli.sabhla r cumaniz mubarek olsun |
| tevbedar: cuman mübarek olsun |
| tevbedar: sağol ayşe sanada hayırlı sabahlar |
| aysegdk: hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar |
| tevbedar: Allah'ım, nerede kin varsa, oraya sevgi götürme gücünü ver bize. Allah'ım, nerede darılma varsa, oraya barış götürme gücünü ver bize. Allah'ım, nerede inkar varsa, oraya iman götürme gücünü ver bize. Allah'ım, nerede umutsuzluk varsa, oraya umut götürme gücünü ver bize. Allah'ım, nerede karanlık varsa, oraya aydınlık götürme gücünü ver bize. Hayırlı nurlu, bereketli cumalar. |
arsultans: aminnnn...canım hayırlı sabahlar ve Hayırlı Ramazanlar  |
| divane20: hayırlı sabahlar artık ALLAH rahatlık versın ramaanada ulaşırız inş |
| divane20: öyleyse bana müsade |
arsultans: tamm canım bakıyorum  |
| divane20: abla son bi msj attım onada bakarmısın sonra gidersin |
| divane20: amin inş |
| arsultans: haklısın ,Alalh mekanını cennet etsin inşalalh çoğu şikayet ederken babalarımız böyle bir imkana sahip olmuşlar bizim sokaktada cami vardı.. |
| divane20: camı bizim tam karşımızda abla yani kapı pencere kapalıda olsa fıtınada olsa duyuyoruz çok şükür güzel bi nimet buALLAH babamdan razıolsun evimizi böyle bir yere yaptiği için camının komşusu olmak güzel gerçektende |
| arsultans: sesin duyulabilmesi için benim balkon camlarını açmam gerek yoksa duyulmuyor dışardada fırtına var mübarek.. |
| divane20: evet gerçektende muhteşem bir duygu sabah ezanını dınlemek |
| arsultans: bizde imsak 3,39 ,vakit nasılda geçiyor ve o ezanı beklemek yok mu Allah'ım o nasıl bir bekleyiş ,nasıl bir duygu... |
| divane20: ALLAH GÜÇ VERİYOR ABLA BİZİMDE GUCUMUZU ONA GÖRE VERİYOR DEMMKİ daha zor işlerde çalışan ınsanlarda var ama benm yerımde azsıcak değil hani:) |
| arsultans: aynen öyle canım hadi ben evdeyim ama sen çalışıyorsun zor olsa gerek... |
| divane20: ALLAH kabul etsın inş abla bide tutabılmek için güç ve kuvvet |
| arsultans: hade bakalım tüm islam alemine hayırlı uğurlu olsun ne güzel Rabb'im kabul etsin inşallah ben bir bardak su daha içeyimde niyetleneyim ,inşalalh .. |
divane20: abla bizde yuklu var ama abım kendi msnesini giriş yapmiş ondan çıkamıyorum  |
| divane20: batman için imsak vaktı |
| arsultans: [URL] |
arsultans: o ne demek  |
| divane20: abla sen bu skayp programından anlıyormusun |
| arsultans: tek kelimeyel çalışıyorsun ,oruçlusun ve tabikide yoruluyorsun... |
| divane20: 2 olsun ablaaya bilmem ondanmı acaba hiç bukadar uykum gelmemişti öğlen uykusuna hala şaşırıyorm sohbten sonra bu gece uykm gelmz diyordumtelfonla konuşurken koltukta uymuşum yine:( |
| arsultans: yok kalma zaten başımda var bitane:( |
| arsultans: aman kendine dikkat et kuzum çok yoruluyorsun ... |
divane20: armudun sapı üzmün çpu evde kalmışlar kervanı bi koltukta ben alım |
| Sohbet arşivi >> |