arsultans: Allah'a emanet ol benbiraz dinlebneyim..
arsultans: maalesef öyle bitanem ama kimilerine nasip olmuyor annem 40 yaşında öldü şu an annemden 17 yaş büyüğüm eşimden ise15 hayatın cilvesi bu olsa gerek..:(
divane20: biz buyiyene kadar siz kuculdinz
arsultans: görüşürüz inşallah ..
aysegdk: neyse ben cıkıyom görüşürüz
arsultans: eeee zamanında siz çocuklarda bizleri dinlemiyordunuz ,artık sıra bizde
divane20: ablacim.cok gecmis olsun hayirdir neyin var yine bakmiyon kendine degilmi. bu annelerde hic soz dinlemiyor boyle uzuyorlar bizi:(
arsultans: aminnnnn,Allah razı olsun verdiğine vereceğine binlerce şükür ve hamd olsun,şikayet yok:)
arsultans: biraz uzandım çünü başım felaket dönmeye başlamıştı şimdi, biraz iyiyim nurum ,Alalh razı olsun,sağol canım
nur06: hoşgeldin abla nasıl oldun iyimisin biraz daha
nur06: aleyküm selam ablacım
aysegdk: ve aleykum selam abla
arsultans: selamünaleyküm..
nur06: yok böyle olmayacak...müsait misin canım bilmiyorum ama ben arayım seni öyle konusalım
aysegdk: siz kardeşmisiniz
divane20:
nur06: her daim dualarımdasın benim meleğim...biliyorum kardeşimde hep bana dua ediyor...
nur06: çok mu birsey istemişim bi tanem...sadece kücücük bir msj bekledim..sabah namaza kalktıgımda msj lara baktım...aksamda bekledim o kadar...huyum kurusun işte... napayım ben böyleyim..kendimi üzmek icin bahaneler arıyorum
divane20: Elimde Bir Seyim Yok Deme Ey Insan Yüzündeki tebessüm En Büyük Sadakadir.. Diyecek Sözüm Yok Deyipte Susma Allah'in Selami En Büyük Kelamdir.. Kimseye Yardim Edemiyorum Deyip Ümidini Kesme Ettigin Dua Büyük Yardimdir.. Ümidim Yok Deyipte Gaflete Dalma RABBIMIN Kapisi Her Zaman AÇiktir.dualarinizda bulunmak dileğiyle
nur06: sen böyle yaparsan inan ben oturur ağlarım...
divane20: suclu bnm sen bisey yapma
nur06: divanemmmmm
aysegdk: abla neden üzgünsün
nur06: yaaa böyke yapma bi tanem...benim suçum ne...ben yapım bari...
divane20: alykum.slm ayse h.g.
divane20: ı. ı
aysegdk: selamün aleyküm
nur06: ama olsun herşeye rağmen ben kardeşimi çoook seviyorum...onun üzülmesine hiç kıyamıyorum...acaba bir gülücük gönderebilir mi ablasına...
divane20:
tevbedar: bana müsade canlarım işler beni bekliyor ALLAHA emanet olun
nur06: bana ne...bir msj kac saatte yazılabilir ki...zaman bulamamıştır demek bir mazeret degil bence...demekki bir kac saniyeyi bile cok görmüş ablasına
divane20: aksam.bire kadar misafirleri vardir belki ordanda firina yemk goturmustur sonra uykusu gelmistir uyumustur:(
divane20: hatta dovum kulagini cekim.seni bukadar uzmeye hakkiyok inan belkide isi cok tur firsat bulamamistir birileri onu sinir etmistir
divane20: yaaaa bn o kardesinin agzina biber surecm
nur06: dün o kadr aradım..msj attım...ama kardeşim bana kücücük bir msj bile atmadı
divane20: bende bos oldugum.surece burdayim ablacim:) baska gideck terimmi var
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız