Dünya Sıralaması
ilahi.org :: Başlığı Görüntüle - Seni Anlatamam
__AZiZE_tuL_Kübra__ Site Yöneticisi Kayıt: Nov 15, 2006 Nereden: ALmanya Mesajlar: 37620Haftalık Puan: 39
Seni Anlatamam Tarih: Sal Ağu 26, 2008 4:02 am
Seni Anlatamam
Aya sorsam yakamoza
Parıldayan yıldıza
Seni bana anlatırlar
Damla damla gözyaşıyla
O'nun adı Ahmet'tir, kainate rahmettir
Nişanesi şefkattir
Aleme merhamettir
Sözlerim kifayetsiz, gözlerim kalır fersiz
Anlatamam anlatamam seni anlatamam
Güne sorsam doğan güne
Güle meftun bülbüle
Seni bana anlatırlar
Vefalı bir lisan ile
AŞKIN SAHİBİ
Sana sevdalı gözlerim
Sana sevdalı
Sana yeminli ellerim
Sana biatlı
Yokluğun bize uzak olsun
Gurbetin bize ırak olsun
Vuslatın bize garib olsun ki
Derman olsun ferman olsun
Vursam yollara kendimi yıksam bendimi
Varsam o nur ellerine aşkın sahibi
Vursam yollara kendimi yıksam bendimi
Bir selam getirsem sana Aşkın sahibi
Sana meftundur gözlerim
Sana tutkundur
Sana mecnundur sözlerim
Sana mecburdur
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu konuya ait etiketler : seni , anlatamam , sorsam sana ilahisi , sedat ucan sorsam sana , sana kendimi anlatamam , seni sana anlatamam siir , seni anlatamam imkansiz , seni anlatamam siir , seni anlatamam , sana sevdali gözlerim sana yeminli , tpwwwgooglecomtr , seni anlatamam ilahi sozleri , sana sevdali ellerim sana yeminli sözlerim , seni a n l a t a m a m siir , sana meftundur gözlerin sana mecnundur sözlerim ,
BENZER KONULAR (Etiketleriyle) seni seviyorum siir , seni seviyorum siirleri , seni seviyorum siiri , sevdim seni mabuduma canan diye sevdim , cevseni kebir , seni seviyorum siirler , korkmuyorum seni sevmekten , sevdim seni mabuduma , canim kurban olsun senin yoluna , caresizseniz care sizsiniz ,
Nukro2 tarafından düzenlenmiştir. © 2008
Nukro2 Teması - Nukro2 tarafından hazırlanmıştır. © 2008
Tasarım&Güvenlik: Nukro2