Dünya Sıralaması
ilahi.org :: Başlığı Görüntüle - Ağlama Karanfil - Eşref Ziya (ilahiler)
Makaleci Kayıt: Aug 24, 2008 Mesajlar: -26Haftalık Puan: 0
Ağlama Karanfil - Eşref Ziya (ilahiler) Tarih: Pts Ağu 25, 2008 1:10 pm
Ağlama karanfil
Beni de ağlatma, sil gözyaşlarını...
Yeşerecek sevdan kutlu tohumlarla
Körpe dudaklarda
Aldırma söylenen o sözlere
Sen dağıt etrafa mis kokunu
Umudu, sevgiyi özlemlerini
Ve hasretleri
Susadım karanfil
Çöllerde kavrulan kurumuş toprak gibi
Kelepçe vurulmuş yemyeşil gövdene
Ben özgürlüğe hasret
Anahtarlar: Ağlama Karanfil şarkı sözü, Eşref Ziya - Ağlama Karanfil bedava şarkı sözü, Ağlama Karanfil mp3 indir, Eşref Ziya - Ağlama Karanfil mp3 indir, ücretsiz şarkı sözü, şarkı sözleri, şarkı sözü, ücretsiz Eşref Ziya - Ağlama Karanfil şarkı sözü
Site:ilahiler
hacda ziyaret edilen yerler ziya gökalp kim hulusi efendi ilahileri sitene ziyaretçi defteri
_________________ Otomatik makale ekleyici
Misafir Haftalık Puan: 0
Tarih: Sal Eyl 02, 2008 2:57 am
allahrazı olsun allah gönlünüze göre versin çok lazımdı
Misafir Haftalık Puan: 0
Tarih: Sal Eyl 02, 2008 3:22 am
ilk satırım muhammet [s.a.v] olsun
son satım sensizlik olsun
seni unutursam yaziklar olsun
yeterki buhayat sensiz olmasın
sözve şiir misafir.......................
budabenden olsun hayırlı ramazanlar
bbuseb Geçerken Uğramış Kayıt: Nov 14, 2008 Mesajlar: 1Haftalık Puan: 0
Tarih: Cum Ksm 14, 2008 10:24 pm
çok teşekkürler Allah razı olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu konuya ait etiketler : aglama , karanfil , esref , ziya , ilahiler , esref ziya aglama karanfil , esref ziya ilahileri , esref ziya karanfil , esref ziya , aglama karanfil indir , esref ziya aglama karanfil sarkisi , aglama karanfil sozleri , esref ziya aglama karanfil indir , aglama karanfil esref ziya , esref ziya aglama karanfil ilahisi , esref ziya ilahiler , aglama karanfil sarkisi , aglama karanfil mp3 , aglama karanfil , ilahi aglama karanfil , aglama karanfil ilahisinin sözleri , esref ziya karanfil indir , aglama karanfil ilahisini indirmek , aglama karanfil in sozleri , aglama karanfil mp3 indir ,
BENZER KONULAR (Etiketleriyle) hayvan sevgisi siirleri , fb resimleri , yunus emre hayati , anne sevgisi ile ilgili siirler , sofra duasi , kurban bayrami mesajlari , yunus emrenin hayati , saxoiimage_resultresnum1ctimagecd1 , tasavvuf nedir , türbanli forum ,
ziyaretçi defteri kodu ilahiler indir ziyaretçi defteri html kodu esref ziya aglama karanfil KARA ÜZÜMÜN FAYDASI kara savaşları yusuf ziya ortaç ın şiiri ziya osman saba eller şiiri
Nukro2 tarafından düzenlenmiştir. © 2008
Nukro2 Teması - Nukro2 tarafından hazırlanmıştır. © 2008
Tasarım&Güvenlik: Nukro2