MATRAK BİR SPOR ŞAKASI Tarih: Çrş Tem 16, 2008 6:03 pm
Cimbomlu: Lider, lider diye bağırıyorsunuz tribünlerde, daha bi numaranızı göremedik
Fenerli: Allah, Allah!
Cimbomlu: Hakkını ver stadın hakkını, biraz bağır bağır,
Top Fenerli'ye seslenir: Al abi, su şişesi!
Fenerli: Şunlarla bir olma boş ver!
Top: Biraz ezik galiba abi!
Cimbomlu: Hayal mahsulüsünüz hayal! Alırım liderliğini bak diyorum!
Fenerli: Biz sizin gibi müflis soyluları Saracoğlu'nda görmek isteriz
Cimbomlu: Ya bırak kardeşim zengin takım mesajları vermeyi, alırım liderliğini diyorum, bak şampiyonluk gitti diye ağlama sonra..
Fenerli: Takip et o zaman bizi sen, takip et...
Statta anons yapılır: Maç birazdan başlayacak sayın seyirciler. Lütfen sahaya şişe atmayalım, ortalığı Ali Sami Yen'e çevirmeyelim.
Fenerli: Kramponların vidalarını iyi kontrol edin çocuklar, füze gibi çakmalı...
Cimbomlu: İlla Tuncay'ı vurgulayacak.
Fenerli: Bakın size Alex, Anelka filan transfer edelim, sonra ağlamayın
Cimbomlu: Ya bunlar medyatik transferler. Onlara gerenk yok! Biz sizi böyle de harcarız Fenerliiiiiii hahahahahaaa!
Fenerli: Tamam çocuklar siz bizi rakip kalede bekleyin.
_________________ RABBİM sana şükürler olsun beni müslüman bir aileden dünyaya getirdigin için.Her ne kadar ibadette kusurları olsada sen onları affeyle.ve RABBİM sana şükürler olsun ki beni sağlıklı ve güzel bir beden ve çehre ile yaratmışşın bunun için sana her zaman
yalcin_61Özel Üye Kayıt: Mar 06, 2008 Nereden: istanbul Mesajlar: 3204 Haftalık Puan: 0
Tarih: Çrş Tem 16, 2008 6:13 pm
candostum cok komıksın ya unuttunmu 7 kişiyle 7-1 lik aldıgımız galıbıyetı
_________________ Mâdem ben de bu vatanın bir evlâdıyım, bu vatanın saadetine hizmet etmek benim için farzdır. Emirdağ - 105
_________________ RABBİM sana şükürler olsun beni müslüman bir aileden dünyaya getirdigin için.Her ne kadar ibadette kusurları olsada sen onları affeyle.ve RABBİM sana şükürler olsun ki beni sağlıklı ve güzel bir beden ve çehre ile yaratmışşın bunun için sana her zaman
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız