|
| arsultans: selamünaleyküm,hayırl ı akşamlar... |
| safsofi: mrhb gosgeldin kardees |
| divane20: pek değil |
| tekniker01: mrb safsofi |
| tekniker01: anketleri seviyormusun |
| tekniker01: iiii saol |
| divane20: bu kadarı kafi bence |
| divane20: iyiz elhamdulillah siz nasılsınz |
| tekniker01: divane 20 isim |
| tekniker01: nasılsınız |
| divane20: a.s. |
| tekniker01: slm |
| kartal33: aleyküm esselam |
| arsultans: selamünallleyküm... |
| arsultans: Allah'a emanet ol benbiraz dinlebneyim.. |
| arsultans: maalesef öyle bitanem ama kimilerine nasip olmuyor annem 40 yaşında öldü şu an annemden 17 yaş büyüğüm eşimden ise15 hayatın cilvesi bu olsa gerek..:( |
divane20: biz buyiyene kadar siz kuculdinz  |
| arsultans: görüşürüz inşallah .. |
| aysegdk: neyse ben cıkıyom görüşürüz |
arsultans: eeee zamanında siz çocuklarda bizleri dinlemiyordunuz ,artık sıra bizde  |
| divane20: ablacim.cok gecmis olsun hayirdir neyin var yine bakmiyon kendine degilmi. bu annelerde hic soz dinlemiyor boyle uzuyorlar bizi:( |
| arsultans: aminnnnn,Allah razı olsun verdiğine vereceğine binlerce şükür ve hamd olsun,şikayet yok:) |
| aysegdk: ALLAH SAĞLIK SIHHAT VERSİN ABLA |
| aysegdk: geçmiş olsun |
| arsultans: bilmukabil ve aminnnn canım... |
| nur06: Rabbim saglık sıhhat iyilik güzellikler versin ablama...iyi olduğuna sevindim abla |
| arsultans: biraz uzandım çünü başım felaket dönmeye başlamıştı şimdi, biraz iyiyim nurum ,Alalh razı olsun,sağol canım |
| nur06: hoşgeldin abla nasıl oldun iyimisin biraz daha |
| nur06: aleyküm selam ablacım |
| aysegdk: ve aleykum selam abla |
| arsultans: selamünaleyküm.. |
| nur06: yok böyle olmayacak...müsait misin canım bilmiyorum ama ben arayım seni öyle konusalım |
| aysegdk: siz kardeşmisiniz |
divane20:  |
| nur06: her daim dualarımdasın benim meleğim...biliyorum kardeşimde hep bana dua ediyor... |
| nur06: çok mu birsey istemişim bi tanem...sadece kücücük bir msj bekledim..sabah namaza kalktıgımda msj lara baktım...aksamda bekledim o kadar...huyum kurusun işte... napayım ben böyleyim..kendimi üzmek icin bahaneler arıyorum |
| divane20: Elimde Bir Seyim Yok Deme Ey Insan Yüzündeki tebessüm En Büyük Sadakadir.. Diyecek Sözüm Yok Deyipte Susma Allah'in Selami En Büyük Kelamdir.. Kimseye Yardim Edemiyorum Deyip Ümidini Kesme Ettigin Dua Büyük Yardimdir.. Ümidim Yok Deyipte Gaflete Dalma RABBIMIN Kapisi Her Zaman AÇiktir.dualarinizda bulunmak dileğiyle |
| nur06: sen böyle yaparsan inan ben oturur ağlarım... |
divane20: suclu bnm sen bisey yapma |
| nur06: divanemmmmm |
| aysegdk: abla neden üzgünsün |
| nur06: yaaa böyke yapma bi tanem...benim suçum ne...ben yapım bari... |
| divane20: alykum.slm ayse h.g. |
divane20: ı. ı  |
| aysegdk: selamün aleyküm |
| nur06: ama olsun herşeye rağmen ben kardeşimi çoook seviyorum...onun üzülmesine hiç kıyamıyorum...acaba bir gülücük gönderebilir mi ablasına... |
divane20:  |
| tevbedar: bana müsade canlarım işler beni bekliyor ALLAHA emanet olun |
| nur06: bana ne...bir msj kac saatte yazılabilir ki...zaman bulamamıştır demek bir mazeret degil bence...demekki bir kac saniyeyi bile cok görmüş ablasına |
divane20: aksam.bire kadar misafirleri vardir belki ordanda firina yemk goturmustur sonra uykusu gelmistir uyumustur:(  |
| Sohbet arşivi >> |