Giriş Yap
Üye Adı
Şifre
Menü
 Anasayfa
 İndirme
 Forumlar
 İlahiler
 İslami Filmler
 Tasavvufi Yazılar
 İslami Yazılar
 Hatim Bölümü
 Oyunlar
 Üye Profiliniz
 Üye Mesajlarınız
 Üye Listesi
 Üye Olun
 Bizi Önerin
 Bize Ulaşın
Radyo Onbeş

Hatim bölümü

Şu ana kadar 150 Hatim bitti
151.Hatim için cüz dağıtılıyor.

Cüz almak için tıklayınız.

Hatim Bölümüne
gitmek için tıklayın
Dünya Sıralaması

ilahi
ilahi.org :: Başlığı Görüntüle - kırmızı başlıklı kız masalını kurt anlatıyor
kırmızı başlıklı kız masalını kurt anlatıyor
ilahi.org Forum Ana Sayfası » Şiirler
SSS Arama Üye Listesi Gruplar Profil Giriş Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun

Konu: kırmızı başlıklı kız masalını kurt anlatıyor

Bu gün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç <-- Önceki Konu |

| Sonraki Konu --> tamamen gerçek

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder   Cevap Gönder
kırmızı başlıklı kız masalını kurt anlatıyor
muhammedsalih
Mega Paylaşımcı
Mega Paylaşımcı

Nereden: istanbul
Haftalık Puan: 0
Kırmızı Başlıklı Kız Masalını Kurt Anlatıyor
Tarih: Prş Eyl 07, 2006 10:37 am

Kırmızı Başlıklı Kız" masalını bir de kurdun ağzından dinleyelim :
Her gün yaptığım gibi ormanı temizlemeye çıkmıştım. Orman benim evim, temiz tutmak da benim görevim. Derken bir kız beliriverdi. Kırmızı başlık ve peleriniyle çok şüpheli bir görünümü vardı. Kimin aklına gelir bu garip kıyafeti giymek. Bir kurnazlık peşindeydi mutlaka. Bir süre dikkatle izledim bu garip kızı. Elinde taşıdığı üzeri örtülü sepette kim bilir ne taşıyordu!.. Yürüyüşü bile normal değildi. Yanına yaklaşıp ne yaptığını sorunca bana büyükannesinin evine gittiğini söyledi ama gel de inan. Yine de bıraktım peşini kendi işime döndüm. Ama aklım o kıza takıldı bir kere... Bir gidip bakayım doğru mu söyledikleri dedim kendi kendime; gerçekten böyle bir büyükanne var mı? Siz olsaydınız gerçekliğini kontrol etmek istemez miydiniz? Orman benim evim. Ben hem ev sahibiyim, hem de diğer orman sakinlerine karşı sorumluyum. Neyse uzatmayayım... Gittim, baktım ve gerçekten bir büyükanne buldum. Sorduğumda "evet o küçük kız benim torunum" dedi. Ben de sorumlu bir kişi olarak; "bu küçük kız yabancılarla konuşulmayacağını öğrenmemiş daha!..." dedim ve anlattım küçük kızla karşılaşmamı... Büyükanne de ürperdi ve birlikte küçük kıza bir ders vermeye karar verdik. O yatağın altına saklandı, ben Onun geceliğini giydim, başlığını taktım ve yatağına yattım. Küçük kız birazdan içeri girdi. Seslendi cevap verdim. Ne şaşkın bir çocuk!.. Beni büyükannesi sanıvermişti. Ben benim büyükannemi değil sesinden, kokusundan bile tanırım oysa ki. Neyse bunlar bir şey sayılmaz, daha neler yaptı bilseniz. Kulaklarımın niçin büyük olduğunu sordu. Ne ayıp şey hiç sorulur mu!... Yine de çocukluğuna verip yumuşak bir sesle cevapladım. "Seni iyi dinlemek için"... Ama bu sefer kalkıp da burnumun niçin büyük olduğunu sormaz mı!.. Küçük kız hiç mi hiç terbiye almamış. Ben zaten burnumu kendime kompleks haline getirdim, öz-güvenim sallantıda. Psikologlar, estetikçiler... Dünya para harcıyorum ama nafile. Yine aldırmamaya çalışırken bu sefer de ağzımın kocaman olduğunu yüzüme vurmaz mı! Tabi ki kızdım, siz olsanız kızmaz mıydınız? O sinirle ayağa fırlayıp peşinde koşturmaya başladım. Birden ne olsa beğenirsiniz! Bir kocaman avcı elinde tüfek kapıdan dalıverdi. Beni "seni hain kurt, büyükanneyi yedin değil mi?.." diye suçlamaz mı !.. Halbuki büyükannenin kılına bile dokunmadım, O da saklandığı yerden çıkıp beni korumaya çalışmadı. Malum yaşlılık,kulakları iyi duymuyor. Avcı mahkeme yapmadan infaz kararımı verdi. Tabi ben de adalet bulamayacağımı, hatta canımı yitireceğimi anlayıp pencereden zor attım kendimi. Geçirdiğim büyük korkunun sarsıntısı yetmiyormuş gibi o gün - bu gün ormanda bile yüzümü rahat gösteremez oldum. Adım haine çıktı.
Yeter Artık... Ben Suçsuzum...

kurt cobain resimleri
silinen dosyaları kurtarma
kurtuluş savaşında yaşanan güçlükler
kurtuluş savaşı doğu cephesi

Kullanıcı profilini gör  Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Ver
gulbahcesi_fm
Özel Üye
Özel Üye

Tarih: Prş Hzr 19, 2008 11:25 am

Smile

ilmi ilahiden
dairei kudret olan alemi
şehadete geldim
nereye gidiyorum?
kabre
haşre
cennete veya cehenneme
ne için geldim?
bin bir ismi ilahinin keşfi için

dostmusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AYDIN

Tarih: Pts Nis 06, 2009 11:16 pm

NERDEN BULDUN BU GÜZEL SAVUNMAYI
KURDUN AVUKATI FALAN MISIN???
KİMSENİN AKLINA GELMEZDİ DİCEM AMA GELMİŞ BİRİLERİNİNKİNE
HARİKA ÇOK GÜZEEEEL...
BEĞENDİK...SAĞOL..BİZİ BAYA Bİ GÜLDÜRDÜN... Smile Laughing Very Happy Razz

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    ilahi.org Forum Ana Sayfası » Şiirler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bu konuya ait etiketler :
kirmizi , baslikli , masalini , kurt , anlatiyor , kirmizi baslikli kiz videosu , kirmizi baslikli kiz masali , kirmizi baslikli kiz , kirmizi baslikli kizin masali , kirmizi baslikli kiz video , kirmizi baslikli kiz siiri , kirmizi baslikli kizin siiri , kirmizi baslikli kiz masali video , kirmizi baslikli kiz masali videosu , kirmizi baslikli kiz ve kurt , kirmizi baslikli kiz kurt , kirmizi baslikli kiz ile kurt , kirmizi baslikli kiz ve kurt resimleri , kurt ile kirmizi baslikli kiz , kirmizi baslikli kiz siirleri , kirmizi baslikli siir , kirmizi baslikli kizi resimleri , kirmizi baslikli video , kirmizi baslikli kiz resimleri , kirmizi baslikli kiz masali resimleri ,