divane20: eevt bizde yatalımı kardeşim yoksa yine sabahlıyacakmıyız sana göre hava hoşda bana yazıkoluyor
safsofi: abla kimse kalmadi sitede biz gelene kadsr
safsofi: bu arada selamun aleykum
safsofi: divane yemek yiyor telefondan bilgisayardan haberi yok ablamin abiler ilahi orga giriyor cikis yapmada cikiyor
divane20: ben fc değildim ya v bnm tlfonm ayarlı kendiğinden giriyor misafir var beraber yemk yiyorduk
kartal33: sanada iyi geceler
emre1314: Hayırlı geceler Allaha emanet olun
kartal33: demin divane facedeydi gelmemiş daha oradan
emre1314: Bu Divane ile Nur06 herhalde başka linkten konuşuyorlar veya dut yemiş bülbül gibi suskunlaşmışlar
kartal33: aleyküm esselam
emre1314: Selamunaleyküm kanki kardeşler
tevbedar: uveys ordamısın kardeş
tevbedar: İSLAM ı doya doya yaşamaktır. Aşk; Sadece kuru bi sevgi yada sonu belli bir macera hevesi değildir, CANAN la bir CAN olmaktır, onu hergün daha fazla sevmektir, ALLAH için sevmektir. Aşk; sadece seni seviyorum demek değil Ve Allah yolunda daha bir çok şey...
tevbedar: Allah ve Rasulunun adı anılınca göz yaşı dökmektir Allah a kul, Habibine layıkıyla ümmet olmaktır Yardıma muhtaç birisine yardım etmek, bir açı doyurmaktır İnsanlara iyiliği tavsiye etmek,kötülüklere karşı uyarmaktır Yoldaki bi taşı kenara koymaktır İnsanlara yardım etmek enazından güleryüzlü olmaktır Helal kazanıp helal yemektir
tevbedar: Hz.Mevlana nın nefesidir, sema sıdır, Gel demesidir Çöllere düşen Mecnun un gözlerinin dağlanmasıdır Bülbülün güle ötüşü, ölen sahibin başında bekleyen attır Ezan-ı Muhammed-i okununca felaha,kurtuluşa,nama za koşmaktır Kur'an-ı Kerim okununca anlamasan bile onu kalbinde hissetmektir Bir Allah Dostunun yüzüne bakıp Allah ı hatırlamaktır Gönülden gelen bir Kelime-i Şehadettir
tevbedar: Hz.Muhammed söylüyorsa doğrudur diyen Hz.Ebubekr in sadakatidir Hz.Ömer in adaleti bile hayran bırakan adilliğidir Hz.Osman ın şeytanı bile utandıran hayasıdır, edebidir Hz.Ali nin cesaretidir, ilmidir Hz.Hüseyin in haksızlığa karşı yürümesidir, şehadetidir Sahabenin ve Ehli Beyt in yaşayışıdır Hz.Yunus un cenneti istemeyip Allah a "Bana Seni gerek Seni" demesidir
tevbedar: az kalssaydın ablaam
tevbedar: AŞK; Hz.İbrahim in ateşe atıldığı zaman ki teslimiyettir, Hz.Eyyub un hastalığa karşı sabrıdır, zaferidir, Hz.Davud un sesidir, eliyle demire şekil vermesidir, Hz.Salih in kayadan çıkan devesidir Hz.Musa nın kızıldenizi ikiye bölen asasıdır Hz.İsa nın kokusunu bile hissettiği Son Peygamber i müjdelemesidir Hz.Muhammed in doğardoğmaz "ümmetim ümmetim " demesidir Hz.Muhammed in Allah a olan teslimiyetidir
uveys26: aşk dolu günleriniz ola canlar fakire destur selametle huuuuu
tevbedar: Bizim peygamberimizin yolu âşk yoludur. Biz âşk çocuklarıyız; âşk bizim anamızdır," der ve hakiki diriliğin aşkta yok olmakla mümkün olabileceğini söyler "Aşksız olma ki ölü olmayasın. Âşkta öl ki diri kalasın.."
tevbedar: haklısın kardeş biz insanoğlunun menvi güzelliğidir aşk ama görüoyorsunki kendini bilmezlerin elinde oyuncak oluyor
uveys26: aşk konusu na zide birşeyler yazın bizler aşkın fedaileriyiz canlar konu hoş muhabbet hoş
uveys26: dayak dahi aşksız yenmez
uveys26: aşk konusunda atıp tutmuşlar dayanamadım neyleyim bu canı ben aşk olmadan eyyy aşk... sen var isen cümle alem vardır huu aşk.
tevbedar: bizde çok şükür dostları görünce daha bir iyi oluyoruz demi ablam
uveys26: HOŞ GÖRDÜM can ablam canım validem hamdolsun sizler nasıllarsınız
tevbedar: ee çok şükür sessizliği bozdun hadi hayırlısı
tevbedar: vealeyküm selam kardeşim hoş geldin
arsultans: geç gitti yazım ve aleykümselam nasılsın uveys can..
arsultans: Uveys geldi bülbül gibi şakıyan ama hep susukun kalan selamünaleyküm ey Uveysssss,hoşgeldin cannnn,huuuu...
uveys26: ESSELAMUN ALEYKUMN
arsultans: bugün kimse yok hayrıdır...
tevbedar: sendende ablam
arsultans: Alalh razı olsun olsun ...
tevbedar: İman edenler, Allah yolunda savaşırlar. İnkâr edenler de tağut yolunda savaşırlar. O halde siz şeytanın taraftarlarına karşı savaşın. Çünkü şeytanın hilesi zayıftır.
tevbedar: Ey iman edenler! Kendisinde hiçbir alış verişin, hiçbir dostluğun ve hiçbir şefaatin bulunmadığı bir gün gelmeden önce, size verdiğimiz rızıklardan Allah yolunda harcayın. Kâfirlere gelince, onlar zalimlerdir.
arsultans: ve aleyna aleykümselam tevbedar ,hayırlı geceler...
slm verdıgın tarıf guzel ama insanlar bırseylerı yaparak ögrenırler yaparsın olmaz yaparsın gene olmaz ama en sonunda tutturursun olur dımı.ben yapınca senı cagrırım beraber yerız [/b]
sahnurUzman Üye Kayıt: Jun 24, 2008 Nereden: İstanbul Mesajlar: 187 Haftalık Puan: 0
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız