çok teşekkür ederim benim adım gülşen ben sevdiğime kavuşup hayırlı bi ewlilik diliyorum rabbimden..nolur alla rızası için bana da dua edin Kaderimde o olsun istiyorum hayırlı bi şekilde...allah herkesin duasını kabul etsin gönlündekini nasip etsin AMİNN
ALLAH senden razı olsun kardeşim. kardeşlerim benimde sıkıntılarımdan kurtulam için, eşimle kavuşmam için bu kardeşinizede dua edin lütfen ALLAH dualarınızı kabul etsin. AMİN
ellmaUzman Üye Kayıt: Nov 11, 2008 Nereden: İSTANBUL Mesajlar: 115 Haftalık Puan: 0
Tarih: Sal Ksm 25, 2008 1:04 am
ALLAH CC inşaallah hakkımızda herşeyin hayırlısını nasib eder....AMİN..........
çok teşekkür ederim benim adım gülşen ben sevdiğime kavuşup hayırlı bi ewlilik diliyorum rabbimden..nolur alla rızası için bana da dua edin Kaderimde o olsun istiyorum hayırlı bi şekilde...allah herkesin duasını kabul etsin gönlündekini nasip etsin AMİNN
sevgili gulsen bacim
sizin dustugunuz durumun aynısını bende tecrube ediyorum. rabbim sizlerin dualarini kabul buyursun insallah. sizin kendiniz icin uygun gordugunuz kisiyi sizin icin hayırlı kılsın insallah.
sizlerden vede forumdaki uylerimizden ozel dualarinizi bekliyorum. insallah rabbim benim de sevdigim kisi ile evlememimi hakkımda hayırlı kılsın.
dua ile
kardelen38Mega Paylaşımcı Kayıt: May 21, 2008 Nereden: kayseri Mesajlar: 644 Haftalık Puan: 0
Tarih: Cmt Eyl 05, 2009 12:50 pm
cesurcocuk demiş ki:
yaaaa demiş ki:
sevgili gulsen bacim
sizin dustugunuz durumun aynısını bende tecrube ediyorum. rabbim sizlerin dualarini kabul buyursun insallah. sizin kendiniz icin uygun gordugunuz kisiyi sizin icin hayırlı kılsın insallah.
sizlerden vede forumdaki uylerimizden ozel dualarinizi bekliyorum. insallah rabbim benim de sevdigim kisi ile evlememimi hakkımda hayırlı kılsın.
dua ile
arkadaşlar ben askerliği bitirdim ama sözlüyüm maddi durum olmadığı için evlenemiyorum ne olur benim için dua ediyorum ne olur herkesin mutluğu için allah herkesin duasını kabul etsin tüm islam aleminden dua bekliyorum ne olur bu yazıyıı okuyanlar allah rızası için duarınızı bekliyorum
bruce296Çalışkan Üye Kayıt: Jan 22, 2010 Nereden: Antalya Mesajlar: 57 Haftalık Puan: 0
Tarih: Cum Oca 22, 2010 7:20 pm
Dertlilere derman olabilecek tek GÜç derman olur inşaallah...
_________________ Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür. Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir.
s.aleyküm ben sizlerin hiç birinizi tanımıyorum ama bende sevdim ve onunla evlendim çokta mutluydum ...bu yüzden sevenlerin kavuşamsını.evlenmek isteyen gençlerin temiz bir evlilik yapmalarını bütün kalbimle temenni ediyorum ve dualarımdada yer vereceğim Rabbim gönlünüzdeki hayırlı istekleri kabul etsin inşalalh..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız