Dünya Sıralaması
ilahi.org :: Başlığı Görüntüle - Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır!Işık ışık, dalga d
__AZiZE_tuL_Kübra__ Site Yöneticisi Kayıt: Nov 15, 2006 Nereden: ALmanya Mesajlar: 37620Haftalık Puan: 39
Bayrakları Bayrak Yapan üstündeki Kandır!Işık ışık, Dalga D Tarih: Cmt May 24, 2008 5:54 pm
BAYRAK
Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü
Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü,
Işık ışık, dalga dalga bayrağım,
Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. (Arif Nihat ASYA)
Tarih: Cmt May 24, 2008 6:06 pm
yer yüzünde yer beğen nereye istersen seni oraya dikeyim
_________________ "Ruhumuz Hakla uyanık değilse uyanıklığımız tutsaklığımızdır."
Can_Ahmed Moderatör Kayıt: Mar 13, 2008 Nereden: Almanya Mesajlar: 4797Haftalık Puan: 0
Tarih: Cmt May 24, 2008 6:09 pm
Ellerine ve Yüregine saglik..
Tarih: Cmt May 24, 2008 6:09 pm
iskender22 demiş ki: yer yüzünde yer beğen nereye istersen seni oraya dikeyim
H E L A L ...OLSUNNNN
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE...
Tarih: Cmt May 24, 2008 6:13 pm
muhteşem olmuş emegıne saglık
_________________ Mâdem ben de bu vatanın bir evlâdıyım, bu vatanın saadetine hizmet etmek benim için farzdır. Emirdağ - 105
Bediüzzaman Said Nursi
__AZiZE_tuL_Kübra__ Site Yöneticisi Kayıt: Nov 15, 2006 Nereden: ALmanya Mesajlar: 37620Haftalık Puan: 39
Tarih: Cmt May 24, 2008 7:07 pm
SIZLerinde yüregine saglik....
Tarih: Çrş Hzr 24, 2009 9:00 pm
Cok güzel ..
Vatanimi özledim...!!! Ezan sesini özledim...!!!
Tarih: Çrş Hzr 24, 2009 9:28 pm
SIZdemi aLmanya Asena kardesim,
yenice görüyorum_
Evet Vatan Hasretini ancak Vatandan uzak olan anlar,,..
Yorumunuza SagLik...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu konuya ait etiketler : bayraklari , bayrak , yapan , üstündeki , kandirisik , isik , dalga , bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir , bayraklari bayrak yapan , bayraklari bayrak yapan ustundeki kandir , bayragi bayrak yapan üstündeki kandir , bayraklari bayrak yapan ustundeki kandir yazilar , isik isik dalga bayragim siir , isik isik dalga dalga bayragim senin destanini yazacagim siiri , dalga dalga bayragim , siir bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir , bayraklari bayrak yapan kandir siiri , isik isik dalga dalga bayragim siiri , bayragi bayrak yapan kandir siiri , arif nihat asya bayragi bayrak yapan ustundeki kandir , isik isik dalga dalga , bayraklari bayrak yapan siiri , ey mavi göklerin beyaz ve kizil süsü kizkardesimin gelinligi sehidimin son örtüsü isik isik dalga , bayragi bayrak yapan üstündeki kandir siir , bayrakli bayrak yapan üstündeki kandirsiir , vatani vatan yapan ustundeki kandir siiri , kandir ,
BENZER KONULAR (Etiketleriyle) arif nihat asya bayrak , bayrak siirinin temasi , arif nihat asya bir bayrak rüzgar bekliyor , arif nihat asya bayrak siiri , arif nihat asya bir bayrak ruzgar bekliyor , bayrak bize neler ifade eder , arif nihat asya bir bayrak , bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir , arif nihat asya bir bayrak ruzgar , arif nihat asyanin bayrak siiri ,
Nukro2 tarafından düzenlenmiştir. © 2008
Nukro2 Teması - Nukro2 tarafından hazırlanmıştır. © 2008
Tasarım&Güvenlik: Nukro2