|
| tevbedar: nur canım bir yazı paylaştım üzülme adlı bir bakarmısın benim çok hoşuma gitti doğrusu |
| tevbedar: hamd olsun |
| nur06: sen nasılsın |
| nur06: çok şükür ablacım iyiyim |
| tevbedar: hoş gördüm nur nasılısn |
| nur06: a.s aminnnnnn abla...hoşgeldin |
nur06: en fazla yediklerinizin parasını verin der  |
| tevbedar: selamün aleyküm Allah'ım,bu geçici dünyayı en büyük kaygımız ve ilmimizin de son hedefi kılma,bize dini ve dünyevi musibetler verme,günahlarımız sebebiyle bize merhamet etmeyecekleri başımıza musallat etme,bize rızık ver,çünkü Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin. |
| nur06: yok ablacım yaa...benim tanıdıgım divane hayatta öyle demez |
| arsultans: offf kolum sızlamaya başladı birşeyler süreyim görüşürüz inşalalh Allah'a emanet olun canlar... |
| arsultans: kız yakın olsak böle demezdi, bir araba ekmek ve bir araba börek, Divane bizi tanımaz olsa gerek:D istersen denemek için gidelim batman'a aaa ben sizi tanımıyorum siz kimsiniz Allah versin der:D |
| nur06: ablaaaa duydun demi...yarın sabah divanemin fırında buluşuyoruz...geç kalma |
| nur06: börekler neli bitanem...varsa peynirli isterim |
divane20: tamm yarin sabh bekliyom  |
| nur06: olurr çok makbule geçer ama yarın ver...bugün istemiyorum |
| divane20: ben firinda pek bisey yemm bazen.saat 1 oluyor yeni bisey yiyorm. yoksa coktan yuz klo almistim |
divane20: nur ablacim ya sana bir araba az sen.zayifsin onunede bir arababorek verim:)  |
| arsultans: boşver yorulsun yoksa ekmek ve simitlerin arasında 100 kilocuk olurdu çalısın durmak yok ,keşke benim elimde öyle bir fırsat olsaydı evde tembel tembel otur ondan sonra al kiloyu :(ve sağol bitanem dünyada yanmak birşey değil iş cehennemde yanmamamk... |
| arsultans: evet ya nur salonda ütü yapıyorum ben ise oturma odasındayım bi koşu ütü yapıyorum sonra bir koşu ilahiorg ve ütünün değdiğini hissettim ama bu kada çok kötü olacağını bilmiyordum iyiki evde hemşire kızım yok artık saatlerce pansuman yapar dururdu..bekle Divane gelecem inşalalh belli olmaz bir bakmışsın kapındayım zaten 78 kadar çıktım istemiyom kilo felan Allah isteyene versin inşallah öncelikle benim büyük oğluma... |
nur06: eeee bana divanem...bana yok mu ...bir araba ablama veriyosunda.....kıska nayım bari  |
| divane20: ufff ablacim.ya cok.gecmismisolsin yanik.cok kotuya |
| nur06: abla ya vermese de gidecek durumda olsam hemen yanında olurdum kardeşimin...onun yorulmasına kıyamıyorum ben |
divane20: oy siz gelinde ekmkler size feda olsun bi arabanin hepsini arsulntana ablma verecm. kilo alsin az zayiflamis:)  |
| nur06: ütü mü yapıyordun abla şimdi...dikkatli olsana..yanık çok kötü...kücücük bir yerin yansa dayanamıyor insan |
| arsultans: he sanki bize bir sıcak ekmek veriyoda bizden yardım istiyor:( |
| divane20: bitmedi ya daha cok var |
| divane20: cok yoruldum bn ya bi el atin bari |
| arsultans: kolumda bir acı hissettim şöyle dönderip baktım ki ütü yakmış ve kocamn bir kızarıklık ve şişlikle beraber su toplamış,yeni farkına vardım.. |
nur06: hoşgeldin divanem ..sonunda göründün yani...bitti mi ekmekler  |
| arsultans: Divanelerin arasında kaldık el amannnn:D |
| divane20: kimleri goruyorm.efrndim |
| nur06: aaa evet şimdi farkettim abla...yeni galiba...yada ben daha önce görmedim |
arsultans: evet çok yoğun olsa gerek ve Divaneler çift oldu Divane67  |
nur06: divanemden hiç ses seda çıkmıyor yine...bütün ekmekleri sattı galiba  |
| arsultans: seninde yüreğine sağlık ,inşallah dualarımız kabul olur dua etmek birşey değil Yaradan o samimiyetle edilen dualrı geri çevirmez biliyorum ona güvenerek dualarımızı yapıyoruz inşallah aciz ve değersiz bir kul olarak yaptığımız dualar kabul olur inşallah .. |
| nur06: aminn ecmain ablacım...bu ne güzel bir dua sabah sabah...yüregine saglık |
| arsultans: Rabb'im iyiylik ,güzellik ve bolca yerlere dökülecek kadar bol amel ve ihlas versin sana ,bana ve tüm islam aleminde islam ruhunu yaşayanlara ,inşallah... |
| nur06: çok şükür ablacım bende iyiyim |
| arsultans: hamdolsunNur'um iyiyim sen nasılsın ?..:) |
| nur06: nasılsın ablacım |
| arsultans: aleykümselam ,hayırlı günler... |
| nur06: s.a hayırlı günler |
| arsultans: Rabb'im kuvvet versin inşallah canım.. |
| divane20: iyi idare eder calisiyorm her zamn ki gibi |
| arsultans: nasılsın bakalım:D |
| divane20: ykum slm ablacim.hayirli gunler |
| arsultans: selamünaleyküm,hayırl ı günler... |
| arsultans: hayırlı geceler Sitarem sağol... |
| sitare-M: bende cikiyorum cumleten hayirli geceler selamunaleykum |