_________________ bir seven varki sevdiği yolunda can vermekten kacmayan,bir seven varki sevdiği için diri diri mezara girmekten korkmayan bide biz sevebilsek ölüm bize değil biz ölüme gitsek.
En son benvedeniz_mavi tarafından Cum Ağu 18, 2006 6:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
sildim bile kardes sen iste silmemmi bide özür dilerim bi rahatsızlık verdıysem
_________________ bir seven varki sevdiği yolunda can vermekten kacmayan,bir seven varki sevdiği için diri diri mezara girmekten korkmayan bide biz sevebilsek ölüm bize değil biz ölüme gitsek.
Allah razı olsun anlayışın için güzel kardeşim kırdıysam özür dilerm ben de
kardeş kardeşini uyarırı dimii....
selam ve dua ile.. hayrlı paylaşmlar kardeşim...
uyarır kardesım de sen benı kırmadın ben senı kırsdıysam ozur dılerım
ECEUzman Üye Kayıt: Aug 10, 2006 Nereden: İZMİT Mesajlar: 108 Haftalık Puan: 0
Tarih: Cmt Ağu 19, 2006 5:58 pm
çok şaşırtıcı resimler ama birincisi biraz ürkütücü allah razı olsun!...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız